2010.04.12.@ 14.04

Hollywood dívái Jee Vice napszemüvegben!

Ki is az a Jee Vice? Tehetnénk fel a kérdést addig, amíg nem kaptunk elég ízelítőt a Szex és New York egyestés moziváltozatának legújabb részéről, melyet hamarosan a hazai filmvásznon is láthatunk. Carrie legújabb kedvence a Halston ruha mellett ugyanis Jee Vice márkájú narancsszínű szemüvege.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A film, amely a divatról és nem mellékesen a lányok életéről szól, mindig is meghatározó volt a trendek áramlásában. Nyíltan vagy titkon, de Carrie az, akinek filmbéli ízlése kihat a legtöbb nő öltözködési szokásaira. Jimmy Choo hazai ismertsége Carrienek köszönhető, és Patricia Field (a filmbéli szereplők ruháinak fő tervezője) neve is a film miatt robbant be a köztudatba. A divat már csak ilyen – és mi így szeretjük!

„Red Hot” – az új rögeszme

Így jellemezte Philippe Vergez, a Jee Vice 51 éves, francia tervezője új kollekcióját, melynek darabjait Rihanna, Kim Cattrall, Lindsay Lohan, Kim Kardashian, Anne Hathaway is viselte. A film és zenei világ szereplőinek új „must have” darabjai lesznek a hat különböző színben pompázó, „red hot” fantázia névre hallgató napszemüvegek.

Philippe-t a kollekció összeállításánál Audrey Hepburn és Jackie Kennedy stílusa is megihlette, így nőiesség, elegancia sugárzik belőle. A piros és lila színek viszont egyfajta vagánysággal, egyediséggel bolondítják meg az amúgy klasszikusnak mondható darabotka.

New York-i stílusban

A Szex és New York városi hangulatához Carrie a narancssárga „heated” darabot, Samantha a „red hot” kollekció lila színű szemüvegét, míg Miranda a „sexy” fantázianevű szemüveget választotta. Nemcsak a karaktereken láthatjuk, hogy mennyire személyre szabott, sokféle stílus található a pompásan megtervezett darabok között. Ez is volt Philippe célja, hogy a nők egyéniségét figyelembe véve készítse el kollekcióját csakis nők számára. Úgy látszik, álmai valóra váltak. Minden kollekción belül legalább 4-6 féle színből lehet kiválasztani a hozzánk legközelebb állót. Az árak pedig sokszor alacsonyabbak, mint egy dizájner napszemüveg esetében.

Hogyan viseld?

A nyár idei trendje engedélyezi a színek és stílusok finom keveredését. Ez persze vonatkozik a napszemüveg viselésére is. A nyár kedvelt narancsos és lilás árnyalatai mellett megjelenik az agresszív piros és a mindig sztenderd fekete is. A szemüveg szárának hajlításai, vastagabb vagy egészen vékony vonala is megadja a sportos vagy épp elegáns formát. Merd használni és kombinálni azt, ami tetszik, csak mindig vigyázz arra, hogy ne ess túlzásba! Ha elbizonytalanodnál, hívd segítségül Carrie-t, ha máshogy nem, hát képekben!

Fotó: NorthFoto

Kapcsolódó cikkek:

Ők öltöztetik Carrie Bradshaw-t az új Szex és New York-ban!

Csodaország divatja Alice-módra

Legősibb lábbelink, a szandál divatja 2010-ben

Címkék: dívái hollywood napszemüvegben! vice

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty