2010.04.12.@ 09.04

Öltöztesd tavaszi díszbe otthonod!

Nem kell a párodnak sem a fejéhez kapnia akkor, amikor a tavasz közeledtével néhány új virág, és üdébb színek jelennek meg a lakásban. Nem arra buzdítunk, hogy állíts mindent a feje tetejére, csupán arra, hogy a tavasz közeledtével frissíts kicsit környezeteden is.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kis lépésenként haladva, meglátod, egyre több új ötleted lesz arra, miként csempéssz napfényt a régi bútoraid közé. Sokszor elég egy új díszpárnahuzat, néhány repkedő tündérlány az ablakba, nárcisz a konyhapultra és már kész is a hamisítatlan tavaszi hangulatú otthon! Íme, néhány hasznos ötlet a megvalósításhoz:

Találd el a megfelelő színeket, árnyalatokat, ennek segítségével már tudsz mihez igazodni, semmi értelme ugyanis annak, hogy tavasz gyanánt giccsesen nézzen ki otthonod! A lila, a rózsaszín, a sárga és zöld árnyalatai mind azok a színek, melyekkel nyugodtan dolgozhatsz. Próbáld meg úgy összehangolni a vásárolni kívánt kiegészítőket, hogy harmonizáljanak!
 
Nézz körül piacokon, vagy a hiper- és szupermarketek virágos polcain, rengeteg a szebbnél szebb színben pompázó hagymás tavaszi virág. Barátnőddel akár egy kellemes program is lehet, kávézással egybekötve. Miután kiválasztottad a virágokat, már csak néhány kaspóra lesz szükséged, természetesen tavaszi „ruhában”. Így ha nem találnál olyat, amely tetszik színben, nyugodtan díszítsd szalagokkal, masnival. Helyezd a virágokat a lakás olyan pontjára, ami az utasításban szerepel, így biztosan hamar kibújnak a hagymából!
 
Válassz új díszpárnákat! Ha a kanapádat nem is szándékozod lecserélni, csupán egy kis utánajárással olcsóbban tavaszi hangulatot varázsolhatsz néhány üde színű díszpárna segítségével! Virágos, fodros, különböző méretekben, máris mintha újjávarázsolták volna a szobát!
 
Tündérlány az ablakba! Virágboltok kínálatában csodaszép kis figurák találhatók, akár tavasztündér, akár egy tavaszi, mókás levelibéka, elvarázsolt királykisasszony formájában, ezek mind-mind a tavaszt idézik. Válassz közülük, kösd fel őket egy vékony damilra, és máris felaggathatod őket a függönyödre.
 
Újragondolt művirágok! Felejtsük el nagyanyáink régi művirágait! Mint minden más, a művirágok is megújultak, selyem helyett szilikonból készülnek, így a régi mű hatás nyomai sem láthatók rajtuk. Minden színben, méretben, virágfajtában kaphatóak, tökéletesek a dekorációkhoz. Ne ijedjünk meg, ha első pillantásra kicsit borsos az áruk, csak egyszer kell megvenni és minden évben változatlanul szépek!
 
Cosmo-tipp: Csak akkor állj neki lakásod dekorálásának, ha van hozzá elég időd és kedved. Ezek hiányában akár olyan dolgokat is művelhetsz, amiket később megbánnál. Jó alkotást kívánunk!
 
Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:
 

 
 
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty