2010.04.23.@ 09.04

Trendi bikinik: ezt viseld, ha rövid a lábad

Ha nem vagy egy égimeszelő, vagy egyszerűen csak rövidebbek a lábaid, mint a kifutón sétáló topmodelleknek, akkor se ess kétségbe! A Cosmo.hu bemutatja neked a legtrükkösebb bikiniket!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha rövidebb a lábad, vagy picit vastagabb a combod, mint a gazellatestű kifutómodelleknek, akkor se rejtsd el a strandon a testedet. Az alábbi trükkök segítségével könnyen csalhatsz pár centit ahhoz, hogy optikailag hosszabbnak tűnjenek a lábaid. Először is felejtsd el a sortos, vagy a széles pántos alsókat, ezek csak még jobban megkurtítják az alsótestedet. Alul viselj vékony pántos darabokat, vagy még előnyösebb, ha megkötős bikinialsót választasz. Ha egyrészest szeretnél, akkor figyelj arra, hogy magasan felvágott darabokat viselj!

Ahhoz, hogy magasabb legyél, a magas sarkú papucs, vagy szandál elengedhetetlen strandkellék. Ha nem tartózkodsz a vízben, viselj a csípődre kötve egy könnyű, és rövidebb strandkendőt, ez is előnyösen emeli majd ki az adottságaidat.
 
Variálj a mintákkal és a különleges megoldásokkal: az állatmintás, a fodros, a rátétes darabokat idén neked találták ki, egy metálszínű, arany vagy ezüst megkötős darabbal is könnyen nagy feltűnést kelthetsz. Viselj tengerész stílusú darabokat, ezek szintén az idei nyár nagy slágerei.
 
Cosmo-tipp: Használj barnítókrémet, mert a csokibarna bőrön nemcsak jobban áll a bikini, hanem slankít is a sötétebb bőrszín, így pedig a lábaid is vékonyabbnak és hosszabbnak fognak tűnni!
 
Fotó: Magistral, Rebecca

Kapcsolódó cikkek:

Trendi bikinik: ezt viseld, ha túl nagy a melled

Trendi bikinik: ezt viseld, ha széles a csípőd

 
 
Szeretnél egy saját farmot? KLIKK IDE és légy egy virágzó gazdaság mesterfarmere!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty