2010.05.03.@ 00.05

A formásabb fenék nem szabadidő kérdése! (x)

Ki ne álmodozott volna róla, hogy milyen jó lenne, ha anélkül szépülhetnénk, hogy mindez súlyos órákba telne – az otthoni és munkahelyi teendők mellett, szó szerint a szabadidőnkből kiizzadva?! A Reebok most piacra dobott cipő-kollekciója pontosan ezt ígéri!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A már-már hihetetlennek tűnő megoldás neve: EasyTone – egy egyelőre csak nők számára elérhető Reebok kollekció, ami az Egyesült Államok után immár itthon is kapható. De először is lássuk, hogyan képes erre a nem mindennapi feladatra ez a különleges cipő?

Mi az Easy Tone cipők titka?

A megoldás alapelve igen egyszerű: ha már nem akarunk – vagy tudunk – több időt szánni a mozgásra, miért ne végeznénk az amúgy is jelentkező mindennapi mozgásfolyamatokat egy kicsit nagyobb erőbedobással?! Tekintve, hogy egy cipőről beszélünk, a megoldás kulcsa nyilván a járás.

A Reebok EasyTone talpába egyensúly-szabályozókat építettek – a fitness-termekből ismert egyensúlyozó labdákhoz hasonlóan. A szabályozók által keltett kisfokú instabilitás a szokásosnál keményebb munkára kényszeríti az izmokat, így azok minden lépéssel formálódnak – így aztán far- és lábizmunk szinte észrevétlenül dolgozik egész nap.

Mennyi az annyi?

Aki kipróbálja ezeket a cipőket, azonnal érezni fogja, hogy valami nincs rendben – vagy ha úgy tetszik, nagyon is rendben van, hiszen máshogy kezd el járni, az izmok új életre kelnek. De mennyivel intenzívebb izommozgásra késztet bennünket a Reebok EasyTone valójában? A Reebok által megbízott szakértői csapat több hónapig vizsgálta az eredményeket egy elektromiográfiának nevezett eljárással, melynek során érzékelő elektródákat helyeztek el a kísérleti alanyok főbb izmaira, s ezekkel járás közben mérték az izmok aktivitásának szintjét, többféle cipő viselése közben.

A képen látható eredmények felülmúlták a technológiát 18 havi munkával kifejlesztő egykori NASA mérnök elképzeléseit. A Reebok Fejlesztési Osztályának  igazgatója egyenesen így nyilatkozott:

„Hiszem, hogy ez az a pillanat, amire évek múlva mint egy teljesen új cipő technológia megszületésére tekintünk vissza, mely nem csak divatos, hanem téged is jó formába hoz.”

A 2010 tavaszi/nyári kollekcióban a 4 féle cipő és 2 papucs változatban megjelenő EasyTone  termékcsalád Budapesten az Alléé Center 2. emeletén, Debrecenben a Fórum -1 szintjén valamint a Debrecen Plaza földszintjén, Győrben a Győr Árkád földszintjén, Szegeden a Kárász u 2. alatt valamint a www.easytone.hu oldalon kapható.
 

Címkék: fenék formásabb kérdése! szabadidő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty