2010.05.17.@ 09.05

Szex és New York 2. – Főszerepben a divat!

Lassan el sem lehet dönteni, hogy a divat vagy a négy lány kesze-kusza élete miatt szerettük jobban a sorozatot, és rajongunk most is az egyestés moziért.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Pletykák, hírek és fotók keringenek már hosszú ideje arról, hogy mi is történt a forgatás alatt, mit viselnek majd, kik lesznek az új tervezők Patricia Field stylist irányítása alatt. A Los Angeles Times cikke szerint az író, Michael Patrick King számtalanszor állította le Patricia Fieldet azzal, hogy „ezt a ruhát most ne, ez már túl sok”. A kijelentés ellenére megesett, hogy kész sztorit kerekítettek egyetlen ruha köré, mert annyira szép volt, és mert frissen érkezett Párizsból. Hogy mennyire lesz meghatározó a nyári divatban a kaftánok, turbánok, színes napszemüvegek, hatalmas bőrkarkötők megjelenése Carrie stílusában, szinte előre borítékolható.

Ugrás az időben

A ’80-as évek divatja flashdance stílusban jelenik majd meg a filmben, ahogy visszaemlékezhetünk majd arra, hogyan ismerkedtek meg akkoriban a lányok. Ezt a stílust a hófehér skinny farmer, nagyméretű, ejtett vállú pulóver jellemzi legjobban, persze Manolo helyett Converse-ben.

Aztán az idő múlásával előkerülnek az elkerülhetetlen stiletto-k, azok a hatalmas sarkú dizájnercipők, melyek Carrie védjegyévé váltak. Akárhogy is szépítsük, mégiscsak azért az egy pár királykék Manolo cipőért ment vissza Carrie a Biggel közösen vásárolt lakásba szakításuk után.

Minden, ami Carrie

A második részben a Brian Atwood Loca és Christian Louboutin cipőké lesz a főszerep. Az amerikai lapok máris összeállítottak egy listát „Carrie must-have”, azaz Carrie kötelező darabjai címmel. A cipők mellett a már ismert Halston Heritage ruha fehér és lila színben, az arany police napszemüveg és a Jimmy Choo vastag bőrkarkötő szerepeltek. A filmelőzetes és a plakátok előszeretettel nyújtanak betekintést az arab világba, ahova a lányok ellátogatnak majd Samantha jóvoltából. Itt lesz az igazi színkavalkád – a selymek, muszlinok bemutatása, hatalmas csillogó karkötők és ugyanekkora nyakláncok kíséretében. A sivatagban persze egyre többet látni majd Carrie-t a sokpántos gladiátorszandálban is.

A nyár tuti darabja: selyemkaftán

Nemcsak elegáns és kellemes viselet a selyem, hanem minden alkalomra hordható. Ha arra gondolunk, hogy a bikini fölé strandruhának jó lesz a selyemkaftán, hibát követünk el. Nyugodtan viseljük rövidebb változatban farmerrel, esti alkalomra magas sarkúval. Nappal pedig könnyed otthoni viselet is lehet, szaladgálós napokra lapos saruval, esti alaklomra hosszú változatban, ruhaként. Kombináljuk a színeket, legyen minél érdekesebb az összhatás! Kéket a zölddel és a sárgával, narancsot a pirossal és a pinkkel. Hangsúlyos kiegészítőkkel pedig még látványosabb hatást érhetünk el.

Fotó: NorthFoto

Kapcsolódó cikkek:

A fehér az új fekete – a nyári esték slágerdarabja

Bulizz a legdivatosabb táskákkal!

Gyönyörűek! Így tündököltek az ismert színésznők Cannes-ban!

Megnyílt az első hazai online vintage shop!

Címkék: divat főszerepben szex york

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty