2010.05.28.@ 11.05

Viselj könnyű ingruhákat!

Párosítsuk az inget és a ruhát, és a nyár nagy slágere lesz az ingruha. Talán nincs is olyan nő 2010-ben, aki ne kedvelné az ingeket. A férfiaktól átvett ruhadarab nagyon régen elnőiesült már, nem csak fazonjában, színeiben is.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Főleg a kényelmes elegancia kedvelői azok, akik tovább fogják olvasni ezt a cikket, ők ugyanis a potenciális vásárlók ingruha terén. Ők már tudják, hogy az ingruha az egyik legpraktikusabb dolog a farmer után. Nem kell órákig agyalni, mivel viseljük, emellett megadja a kombinálhatóság szépségét. Variálhatjuk övvel, viselhetjük nadrággal, magas sarkúval, balerinával, esetleg egy flip-floppal, elegáns ékszerekkel vagy feltűnő bizsukkal.

Minden tervező kedvence

Stella McCartney, A Theory, Marc Jacobs, Bottega Veneta, Ralph Lauren és a Prada tervezői is mind megálmodták a saját „shirtdress” stílusukat.

Míg Ralph Lauren a tőle megszokott letisztult fehérrel állt elő, amit aztán kék csíkokkal és kis kendővel tett tengerészstílusúvá, addig Stella McCartney az „épp most ugrottam ki az ágyból” hatást keltheti a térdig érő, végig gombolt fehér inggel. Egy hatalmas dizájner bőrtáskával és egy vagány magas szandállal persze a hatás azonnal a kényelmesen elegáns stílusra vált, ettől olyan szuper!
Marc Jacobs az ujjatlan változatot kedveli a legjobban, alatta egy színes pamutpólóval. A derékon megkötött, a test vonalát követő ruha könnyedén variálható bármivel.

Alkathoz igazítva

A másik nagy előnye ennek az ingruhának az, hogy tökéletes alakkal és néhány kiló túlsúllyal ugyanolyan csinosak lehetünk benne. Míg a darázsderekúak az alakot követő és azt kiemelő változatot viselik, addig a teltkarcsúknak szabad mozgásteret biztosít a bővebb fazon.

A színekkel itt is, mint minden más ruhánál, sokat „csalhatunk”: a fekete karcsúsít, míg a fehér erősíthet. Vékony övvel csak azok viseljék az ingruhát, akiknek valóban kiemelhető a dereka.

A hosszúsággal is lehet játszani. A térdig vagy combközépig érő fazon a legpraktikusabb, az annál rövidebbet ne hordjuk önmagában ruhaként, csakis ingként. Az ejtett vállak is a kényelmet és a lezserséget biztosítják. Feldobható a vállrész különböző gombolásokkal, pántokkal, ami akár egy egyszerű ruha díszeit is adhatják.

A zsebek azok, amelyek hangsúlyozhatják még a fazont, akár a kétoldali rejtett zseb, akár egy bővebb darabnál a két nagyobb rávarrt zseb megváltoztathatja az anyag esését. Egy finom selyemruha esetében válasszuk a legklasszikusabb formát, érvényesüljön az anyag szépsége inkább!

Kombinációk

Az ingruha – mint már említettük – önmagában a legcsinosabb, de hidegebb napokon vagy egyes helyzetekben, amikor a kényelem úgy kívánja, viseljük nyugodtan farmerrel, leggingsszel. Ilyenkor változhatnak a kiegészítők is: a sportos fazont akár még sportosabbá tehetjük egy apróbb fülbevalóval, de nőiesebbé is varázsolhatjuk hatalmas, színes fülönfüggőkkel, magas sarkú szandállal, színes körömlakkal.

Cosmo-tipp: Napközben hatalmas táskával, estére pedig clutch-csal is viselheted.

Fotó: Hermès, Ralph Lauren, Aquilano.Rimondi, Rochas

Kapcsolódó cikkek:

Fűzd magad karcsúra!

Kor és rajz a divat tükrében

Rasztafári: színes nyár elé nézünk!

Modern Hamupipőkék a virtuális cipőboltban

Szeretnél egy saját farmot? KLIKK IDE, és légy egy virágzó gazdaság mesterfarmere!

 

Címkék: ingruhákat! könnyű viselj

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty