2010.06.08.@ 14.06

Micsoda csillogás: így tündököltek a sztárok a díjátadón!

Az MTV Movie Awards-on nemcsak a díjazottak kerültek a figyelem középpontjába, hanem a legcsinosabb hírességek is, akik élénk színek helyett inkább a csillogásra szavaztak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Úgy tűnik, az élénk színek helyett a sztárok körében most inkább a csillogás a divat, legalábbis erre következtetünk az idei MTV Movie Awards legcsinosabb résztvevőinek ruháit elnézve.  

Lindsay Lohan egy földig érő, mélyen dekoltált, ezüstösen csillogó Pamella Roland overált viselt, ami combközépig sötétszürke volt, lejjebb haladva azonban egyre világosabb színűbe ment át. A botrányairól ismert celeblány azonban nem tűnt közönségesnek, hiszen a mutatós dekoltázst azzal kompenzálta, hogy lábait eltakarta, másrészt pedig csupán ezüst karkötőkkel ékszerezte fel magát.

Katy Perry egy hosszú ujjú, testhez simuló Zuhair Murad ruhát választott, ami teljesen átlátszó lett volna, ha nem takarják kristályok mindazt, amit az énekesnő el szeretett volna rejteni a nagy nyilvánosság elől.

Zac Efron barátnője, a High School Musical mozikból ismert Vanessa Hudgens pedig egy apró, fehér Jenny Packham ruhát viselt, aminek a mell alatti részét díszítették csillogó berakások. Így biztosan ő is egyetért abban, hogy a csillogó részletek nemcsak remekül helyettesítik a színeket, hanem a figyelmet is könnyebben odavonzzák, ahová mi, lányok akarjuk!

Fotó: NorthFoto

További sztárdivat:

Bizarr! Mi történt a sztár dekoltázsával?!

Ettől eláll a szavad! Kombinéban fotózkodott a 37 éves bombázó!

Nem tud hibázni! Ismét tündökölt a színésznő a vörös szőnyegen!

Olvass még többet sztárokról – klikk ide!

Szeretnél egy saját farmot? KLIKK IDE, és légy egy virágzó gazdaság mesterfarmere! 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty