Légy a végzet asszonya bámulatos frizurával!

Vágysz a minden tekintetet magával ragadó érzésre? Nincs nehéz dolgod, hisz az idei hajdivatra az individualizmus és nonkonformizmus egyaránt jellemző. Válassz bátran olyan frizurákat, melyek leginkább illenek saját egyéniségedhez, és ne ismerd a lehetetlent!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

40-es évek hangulata

Ebben az időben a mozisztárok uralták a világot, Ava Gardner lágyan omló, hajcsavarós hullámai nők ezreit ösztönözték arra, hogy így készítsék el saját frizuráikat. Az 1940-es évek fürtjei a tavaszi-nyári szezonban újra folytatódnak. A loknik erőteljesek, lazák és nagyok, a szélfútta göndör tincsek abszolút nyerők. Ha természetesen hullámos a hajad, akkor könnyen elkészítheted, ha egyenes, akkor laza, hajemelő tartóshullámmal vagy becsavarással is próbálkozhatsz. Hihetetlenül nőies leszel, ha újraértelmezed a tűdauert!

Így készítsd el: Hajsütővasad legvékonyabb csövével göndörítsd a hajad, a tincseket hajcsattal tűzd fel. Amikor végeztél a hajsütéssel, várj, míg az összes tincsed lassan kihűl, a végén engedd le, majd lazítsd fel sörényed a hajad tövénél, és készíts választékot. Fixáld hajlakkal a művedet.

70-es évek stílusa

Lágyan leomló fürtök, lépcsőzetes vágások, hosszan hagyott frufru, oldalsó elválasztás, kifelé szárítás, Charlie angyalai módiban. Elengedhetetlen kellék a bronzos bőr és csillogó ajak.

Így készítsd el: A könnyed és szép hullámok érdekében oszlass el formázó habot nedves hajadon, majd csatlakoztass hajszárítód végére göndörítő toldalékot, és szárítsd meg. Ezután lazán borzold szét a frizurád, majd ujjaiddal igazgasd el. Nagyobb hullámokat klasszikus hajcsavaró segítségével is készíthetsz. Angyalos stílust hajsütővassal kreálhatsz. Válaszd szét a tincseket, majd egyesével tekerd fel rá, és lassan húzd a hajvégek irányába. Minél vastagabb egy rész, annál lágyabb esése lesz a hullámoknak.

B.B. kreáció

Újra fénykorát éli Brigitte Bardot frizurája. Kuszának tűnő kontyok, rafináltan kihúzott tincsek, laza loknik jellemzik ezt a trendet.

Így készítsd el: A hajad végét vágasd le rétegesre, hogy dúsabbnak hasson. Egy nagy körkefével szárítsd egyenesre, a fejed tetején tupírozd fel a hajad, elöl egy vastagabb tincset hagyj meg szabadon, ezt simítsd rá, és csatold le hátul. Ha egyenes a hajad, nagy csavarókkal dolgozz, utána fogd össze vagy tűzd fel az egészet. Bubifrizurádat megbolondíthatod, ha a középső tincseket hátrafésülöd és hullámcsattal megtűzöd.

Omló zuhatag

Ha hosszú a hajad, hódíts csábító loknikkal! Dolgozz a hajadba mosást követően formázóhabot, szárítsd meg kicsit, majd csavard fel a tincseket hajcsavarókra, és szárítsd át teljesen. Utána szedd ki a csavarókat, és borzold szét az egészet. Az alsó szálakat lazán igazítsd, és készíts oldalválasztékot. A fül mellett húzz ki egy vastagabb tincset, és sodord meg, majd válassz hozzá még párat az oldalsók közül, csavarj egyet rajtuk, majd fixáld a füled körül őket. A frufrut tekerd fel egy széles hajsütővasra, a végén rögzíts hajlakkal a frizurádat. Lehetsz kissé kócos is, kiengedve vagy feltűzve, meglátod, makrancos külsőd nem marad észrevétlen!

Bájos csavarás

A szabálytalan loknik romantikus, de nőies hangulatba hoznak téged. Kenj hajadra hővédő krémet, majd formálj oldalsó választékot, oszd nagyjából 2 centiméternyire a tincseket, és pödörd apró csigákba. A hajvasalóval óvatosan haladj minden tincsen – így születnek a laza loknik. A folyamat végén rázd meg a hajad, és ujjaiddal óvatosan fésüld át a hullámokat. Végül simítsd oldalra a loknikat, és igazgasd el a kiálló tincseket.

Viva la diva!

Ha gondolatban végiglépkedtél már a vörös szőnyegen, nincs akadálya, hogy egy elegáns partiban érezd, te vagy az, akire mindenki felfigyel!

Így készítsd el: Mosd meg, és lazán szárítsd át a hajadat, majd készíts választékot az egyik szemöldök felső ívéhez igazítva. Ezt követően hajsütővel formázz nagy és vastag hullámokat, és kihűlés előtt tűzd fel őket hullámcsat segítségével. Ha megszáradt, engedd le, és fésüld át óvatosan az egészet egy ritkás fogú fésűvel az egyik oldalra. Fátyolként omló hajzuhatagod dívás hatásban részesít téged!

Elegáns hullámzás

Ennél a stílusnál a finom és rendezett hatás érdekében a loknikat óvatosan hajtsd egymásra. Hajmosás után meleg csavarókra tekerd a hajad, ha pedig kihűlt, akkor a tarkótól kezdve egyenként szedd le őket. Minden loknit válassz három részre, és egészen a fejed búbjáig folytasd ezt a műveletet. Itt minden loknit szedj négyfelé, a fejközéptől a frufruig pedig kétfelé. Hátul szőj minden loknit két másik közé úgy, hogy a felső lokni végét dugd az alatta lévő két lokni közé. A felső tincseket rögzítsd hajcsattal, majd folytasd hátulról előre haladva. Befejezésül vedd ki a hajcsavarókat, majd két részre válaszd a tincseket, eztán tűrd a felső tincset az alatta lévő két tincs közé. Túrd meg az elkészült frizurát, hogy elegáns, de lezser maradjon az összhatás!

Válassz mindig olyan stílust, mely teljes mértékben passzol személyiségedhez, tanuld meg viselni, és figyelj az öltözékre, a kiegészítőkre. Egy gyönyörűen elkészített és ápolt frizurával magabiztos és hódító leszel!

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

Légy glamúros a forró nyárban!

Így legyél ragyogó barna!

Légy sugárzó az esküvőd napján!

Szeretnél egy saját farmot? KLIKK IDE, és légy egy virágzó gazdaság mesterfarmere!
 
Címkék: asszonya bámulatos frizurával légy végzet

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty