2010.07.14.@ 16.07

Manier bemutató a Hajós utcában

Június 28-án, hétfőn úgy érezhettünk magunkat a Hajós utcában, mint egy Nyugat-európai nagyváros művészeti fesztiválján. Az esemény majd ezer érdeklődőt vonzott a meleg nyári estén.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az Operaház és a Manier Nyárköszöntő Ünnepén az Opera környéke átváltozott igényes őszművészeti találkozóhellyé. A rendezvény során a városrész kreatív energiáinak egymásra hatását élvezhette a közönség könnyed, szórakoztató formában. A Manier 2010. nyári divatbemutatóját kortárs táncelőadás nyitotta Hód Adrienne koreografálásban, majd felvonultak a modellek légiesen könnyed, természetes anyagokból készült öltözékekben. A bemutató alatt Tóth Evelin hangja töltötte be a teret Ágoston Béla és Mizsei Zoltán zenésztársai kíséretében, majd a Hajós utcában elhelyezett óriáskivetítőn az Opera Nyárköszöntő Gála élő közvetítésé során a kitűnő amerikai bariton, Thomas Hampson hangját élvezhette a közönség. 

A MANIER Prêt-à-porter Showroom 2010 márciusában nyitotta meg kapuit az Operaház tőszomszédságában, a Hajós utcában, ahol a különleges enteriőr és az öltözékek szín-, és formavilágának összhangja teremti meg a MANIER világát. Az üzletben Németh Anikó által tervezett luxus prêt-à-porter, designer streetwear, alkalmi öltözékek és fűzők kaphatóak, melyek mellé különleges kézműves technológiával készült, egyedi kiegészítőket kínálnak.

Fotók a rendezvényről és a Manier 2010. nyári kollekciójáról:
 
Haute Couture Salon bejelentkezés:
1056 Budapest, Nyári Pál u. 4.
Telefon/fax: +36 1 483 1140
 
MANIER Showroom: www.manier.hu
1061 Budapest, Hajós u. 12.
Telefon: +36 1 354 1878
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty