2010.07.15.@ 09.07

Dúskáljon a bőröd oxigénben!

Sokat vagy irodában, állandó kísérőd a stressz, mozgás közben kapkodod a levegőt, vagy alvási problémákkal küzdesz? Testi-lelki egyensúlyodért az oxigén nagymértékben felel, erősítsd meg vele immunrendszeredet!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A légszennyezettség magas szintje, az autókból puffogó szén-dioxid, a zöld hiánya egyre kevesebb tiszta levegőt eredményez, és nem rohangálhatsz percenként a természetbe, ha üde lélegzetre vágysz. Szerencsére léteznek ma már olyan termékek és kezelések, melyek az eltűnő kincset hivatottak pótolni, segítségükkel élvezheted az oxigén frissítő és energetizáló jótékony hatását!

Éltető elemed
 
Egyik legfontosabb kincsünk az oxigén, nem csupán a légzéshez, hanem a toxinok kiürüléséhez is szükséges, de sajnos drámaian fogyóban van a készlet. Tudtad, hogy az ókori levegő oxigénszintje a mainak nagyjából a kétszerese volt, ez napjainkra 20 %-ra csökkent és évente 300 kg-ot használunk fel belőle?
 
Szinte minden tevékenységet ülve végzünk, keveset mozgunk, szennyezzünk a környezetet. Ennek következtében légzésünk erősen gyengül, ami a szervezet oxigénellátásának csökkenéséhez vezet.
 
Elégtelen oxigén elégtelen biológiai energiát jelent, ami megnyilvánulhat enyhe kimerültségben, de akár halálos betegségekhez is vezethet. A gombák és kórokozók többsége csak alacsony oxigéntartalmú környezetben tud szaporodni, ha szervezeted oxigénszintje magas, akkor ezek a bacilusok gyorsan elpusztulnak.
 
Ha biztosítod önmagad számára a megfelelő oxigén mennyiséget, anyagcseréd felgyorsul, közérzeted javulni fog, eltűnik a fáradtság, nő a koncentrációs képességed, és tested nyugalmi állapotba kerülhet.
 
Cosmo-tipp: IONO oxigénterápiás készülék (www.iono.hu), Seven-Eleven O2 Spuli aromával illatosított oxigénspray, Aqua Oxigén Plusz ivóvíz.
 
Lubickolj az energiában!
 
A KAQUN olyan speciális víz, melynek oxigéntartalma többszöröse a hagyományos csapvíznek és ásványi vizeknek. Olyan speciális technológiával előállított ősvíz, melynek magas oxigénszintje jótékonyan hat szervezetedre, eltávolítja a méreganyagokat és helyrebillenti egyensúlyodat.
 
Előállítása az olasz Dolomit-hegység kristálytiszta forrásvizéből, elektrolitikus eljárással történik, aminek eredményeként stabil formában, 18 mg/l koncentrációban tartalmaz oxigént, ami a normál ivóvíz oxigéntartalmának többszöröse.
 
Próbáld ki a különleges oxigénterápiás kádfürdőt, ahol a magas oldott oxigént kellemes hőmérsékletű vízben nyerik. Az oxigéngazdag víz természetesen tisztítja bőrödet, az eltömődött pólusok kitisztulnak, az ionizálás a fürdővizet lágyítja, és negatív ionokban dúsítja, így immunrendszered erősödik, és páratlan élményekben részesít!
 
Ha a napi ajánlott folyadékmennyiségből 1 litert ebből pótolsz, sokat teszel egészséged érdekében!
 
Cosmo-tipp: My O2 személyi oxigénfejlesztő készülék ár: 247.200.-Ft, www.kaqun-zuglo.hu, 15 perces oxigénterápia, ár: 750.-Ft (www.sobarlangok.hu).
 
Szépülj oxigénnel!
 
Az Oxy Life kezeléssorozatával a plasztikai ipart helyettesíti. Az arcfiatalítássorán bőröd felszínére bőrtípusodnak megfelelő hatóanyagot juttatnak, majd 2 bar nyomású tiszta oxigén segítségével pumpálják a sejtek közötti térbe, ahol a sejtek táplálását ellátó nyirokfolyadék található. A kezelés feltölti ráncaidat, újjáépíti a kötőszöveteket, elhalványítja a pigment foltokat, fokozza a kollagén és elasztin termelődést és nem utolsósorban javítja szervezeted harmóniáját.
 
Egy másik eljárással mikrodermabrázióval hámlasztanak, ami a szaruréteg vékonyításával megkönnyíti a hatóanyagok bevitelét. A bőröd számára szükséges vitaminokat és ásványokat savas formában viszik be, így azok sokkal hatékonyabban szívódnak fel. Ezt követően nagynyomású – 1,5 bar – oxigén következik. A módszerrel intenzíven állítják helyre bőröd víztartalmát, ami a továbbiakban már önmagát is ellátja vízzel.
 
Cosmo-tipp: www.angels-garden.hu, Physiomins – Santemed Francia fogyasztóközpont, Alpha OxySpa Oxigénterápia, ár: 3000 Ft/alkalom (www.delusive.hu)
 
Tápláld otthonod!
 
Gondoltad volna, hogy néhány szobanövénnyel megnövelheted élettered oxigénszintjét? Szerezz be vitorlavirágot, mely nevét hatalmas, vitorla formájú virágáról kapta, és akár hat hétig is virágozhat. A szobapáfrány dús növekedésű, mutatós növény. A hedera futó dísznövény, apró és tarka leveleivel díszít és légtisztít egyben. Az areca pálma szereti a napos helyeket, dús, széles levelei jótékonyan lélegzik az oxigént és egyensúlyba hozzák lelkedet! Kortyolj, mozogj és lélegezz!
 
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty