2010.07.19.@ 14.07

Azúrba merülve: a legjobb kék kiegészítők nyárra

A fülledt, forró nyárban semmi másra nem vágyunk, mint arra, hogy egy kicsit lehűljön a levegő. Vegyük magunkat körbe üde zöldekkel, citrusfélékkel, s merüljünk el a vizet és a tiszta eget idéző kékekben, amik még a legmelegebb napokban is kellemesen felfrissítenek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ellensúlyozz!
 
Megfigyelted már, hogy a mediterrán népek lakberendezésében a sárga mellett a kék az egyik leggyakrabban használt szín? Ez nem véletlen. Képzeld el, hogy az izzasztó nyárban még egy forró tűzhely mellett kell állnod, hogy a családnak a finomságokat elkészítsd. Hát nem könnyebb a főzés, ha a kezed ügyébe egy kicsit hidegebbnek tűnő, kék színű edények kerülnek?
 
Nyári menü
A kék nemcsak a frissesség, a nyugalom színe is. Békés, meghitt étkezésekhez tökéletes hangulatteremtő. A nyári menüben szerepeljen feltétlenül hideg gyümölcs- vagy zöldségleves, frissítőként pedig szolgáljunk fel limonádét és koktélokat. Ne feledjük a pohár szélét megcukrozni.
 
A víz kékje
Tudtad, hogy száz emberből kilencven a kék szó hallatán a vízre asszociál? Te se hagyd figyelmen kívül ezt az ösztönösen vont párhuzamot. Válassz bátran kék kiegészítőket a fürdőszobába! Az üveg különösen jól mutat a vizes helyiségben, nyugodtan használj akár boros-, talpas poharakat, kancsót az illatszerek tárolására.

 

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty