2010.07.22.@ 11.07

Legyél te is lázadó szépség!

Keretezd a szemeidet fényes zölddel, hogy elbűvölően ragyogjanak, ne fukarkodj az arannyal, hogy mindenkit „elvakíts” magad körül, és újítsd meg a pirosítótechnikádat is. Rúgd fel a szabályokat, és kövess újakat, a következő forradalmi trükkökkel biztosan ki fogsz tűnni a tömegből!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vibráljanak a szemeid!

A színpszichológus szerint a smaragdzöld már önmagában is csodálatos, egyszerűen vonzza a tekinteteket. Akkor képzeld csak el, mire képes ez az árnyalat, amikor egy fényes, vibráló réteg fedi! A szemhéjakat vond be egy kevés korrektorral, a sminkmester szerint ez a mozzanat azért fontos, mert ezzel a festék alaposan megtapad a szemhéjon, így kiküszöbölheted a nemkívánatos az elmaszatolódást. Majd egy ferdén vágott ecsetet kicsit nedvesíts meg, mártsd bele a smaragdzöld szemhéjárnyékolóba, és ezt alkalmazd a felső szempillák tövébe – húzd ki egészen a szemhéj külső sarkáig. Végül pedig vigyél fel zöld színű szemhéjfényt, amitől ragyogóak lesznek a szemeid. Minél több réteggel bolondítod meg a sminket, annál több tekintet fog rád szegeződni.

Ragyogj!

Ahelyett, hogy kizárólag az arcod egy részére korlátozod az highlighter használatát, inkább ragyogj mindenütt! Olyan termékeket részesítsz előnyben, amelyek többnyire arany szemcséket tartalmaznak, nem pedig ezüst tónusúak, így az arcod ezektől aranyos fényben fog pompázni. A szemhéjadat a szempillák tövétől egészen a szemöldökig kend be egy krémes, bőrszínű szemhéjfestékkel, és persze a szempillafestékről se feledkezz meg, amivel kiemelheted a szemeidet. Az arccsontokra kerüljön fényt adó hidratáló krém, amivel igazán karakteressé válhat az arcod ezen része. Befejezésként az ajkakat nude árnyalatú szájfénybe öltöztesd, ezzel egy kicsit visszafogottabbá teheted az összhatást.

Légy „arcátlan”!

Közelítsd meg a pirosítást egy bátrabb aspektusból: kerüld ki az arc almácskáit, és egy kicsit magasabban, a halánték területén vesd be a pirosítót! Az egyik legnevesebb amerikai kozmetikai cikkeket gyártó cég sminkmestere szerint ez a megoldás rendkívül szokatlan és újszerű, emellett az arccsontodnál lévő bőr is feszesebbnek fog tűnni. Ragadd meg a pirosítódat (legyen akár por- vagy krémállagú), és a mutatóujjad segítségével vidd fel az orca felső, a szemhez közeli csontos részére. Könnyed mozdulatokkal helyezz fel egy kevés pírt, majd haladj ezzel a technikával felfelé, „C” alakot formálva a halántékod felé, itt valamivel többet is bevethetsz a készítményből. A pirosító hatását még jobban felerősítheted, ha hasonló színbe burkolod az ajkaidat.

Kapcsolódó cikkek:

Dúskáljon a bőröd oxigénben!

Hódíts a parton a legcsinosabb strand-frizurákkal

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között! 

Címkék: lázadó legyél szépség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty

A legcikibb karácsonyi cuccok

A legcikibb karácsonyi cuccok

Összeszedtük neked azokat az ajikat, amik nagyon kellemetlenül sülhetnek el...