2010.08.04.@ 14.08

Nubu divatbemutató a magyar tenger partján

Július 29-én, múlthét csütörtökön a Mono Fashion márkája, a Nubu egy nagyszabású divatbemutató keretében mutatta be 2010-es női és férfi nyári kollekcióját a siófoki Coke Clubon.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az aranyló homokos parton tartott  divatbemutatón kívül kortárs-táncelőadás és buli várta az eseményen az újságírókat, az éppen ott nyaraló érdeklődőket és csak ezért a Balaton partra érkező bloggereket, divatfanatikusokat.

Kis csúszással az program fél tizenegykor kortárstánc-előadással kezdődött. A show során négy női és egy férfi táncos vette birtokba a színpadot, különböző tónusú kék textíliákkal jelenítették meg a hullámzó Balatont.

A táncelőadás után a Valentine Models modellei vették birtokba a színpadot, a hosszú kifutón elkezdődött a Nubu divatbemutató. A hosszú emelvény, a tempósan vonuló modellek ellenére, lehetőséget adott a Nubura jellemző kifinomult urbán stílust jellemzőinek a megfigyelésére. A show-t fehér összeállításokkal indították, a színek szerinti bontás a bemutató későbbi részeiben is megmaradt: fehér, sötétkék, fekete és halványbarna tónusok uralkodtak egy-egy rész esetében. A bemutató alatt a Dr. Beat zenekar szolgáltatta a zenét, esetenként pedig rövid ideig átvették a főszerepet a színpadon.

A divatbemutató végén egy limitált szériás gyűjteményt is láthatott a közönség, aminek az érdekessége, hogy a számos ruhát felvonultató kollekció egyetlen egy sokféleképpen viselhető kendő alkotja. A kendőt a napsütés, a könnyedség, a fiatalság, a laza nyári hangulat inspirálta, szem előtt tartva a fiatal nők igényét. A ruhaként, strandruhaként, felsőként és számos más ruhadarabként is viselhető kendő tökéletes kelléke a nyárnak. Kialakításának, szabásának köszönhetően viselhető a strandra menet a fürdőruha felett, vagy egy városnézés során stílusos szandállal, de akár az esti vacsora alkalmával is magára kaphatja bárki, és biztosan nem lesz alul öltözött. A bemutató során a Nubu számos alternatívát kínált a kendő viselésére, de ezt mindenki fantáziája szerint továbbgondolhatja, és újabb öltözékeket alakíthat ki saját ízlése szerint.

Nubu
A Nubu ruhák egytől egyig ötvözik a progresszív, klasszikus és ezek mellett a letisztult szabásvonalakat a modern, innovatív anyaghasználattal. A kollekciót végignézve mindenkinek egyértelművé válik, hogy minden Nubu modellnél fontos a kényelem, a funkció, de ugyanakkor a részletek aprólékos kidolgozása is, az összképre pedig a harmónia jellemző.

Nubu Woman
A Nubu női darabjai mérsékelt, a feltűnő extrémitást kerülő, de divatkövető és jövőbemutató stílusú nőknek készülnek. A női ruhák egyszerű vonalvezetéssel, de a részletek tekintetében gazdag és különleges kialakítással készülnek. A Nubu jellegzetes stílusjegyeit minden modell magán viseli.

Nubu Man
A férfi vonalra még inkább jellemző a már említett színvilág – a fekete, fehér, szürke hármas mellett mértékkel kerülnek felhasználásra más színek. A Nubu Man a visszafogott, ugyanakkor trendkövető és előremutató férfiaknak és fiatal fiúknak készül, akik szeretik a minimalista stílust, ami egy kis rafinériával párosul.

Mono Fashion
1054 Bp, Kossuth Lajos u. 20.
Tel.: 317 7789
+36 20 772 52 73
www.monofashion.hu
www.nubu.hu

Nyitva tartás:
H-P: 10:00-20:00
Sz: 10:00-18:00 

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty