2010.08.05.@ 16.08

A sztár előrukkol első illatával!

A kifinomult, ám játékos stílusáról, polgárpukkasztó dalszövegeiről ismert platinalemezes előadó betör a szépségiparba is. Hogy milyen lesz az illat? Természetesen olyan, mint ő maga.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Gigantic Pafums-szel csapatmunkában Katy Perry saját maga is részt vett a nevére keresztelt illat kifejlesztésében. A Purr by Katy Perry friss citrusillat-harmónia, melyben a baracknektár, az alma és a zöld bambusz keveredik, megtámogatva a jázminvirág finom zamatával, rózsaszín fréziával és bolgár rózsával, amit vanília, orchidea, fehér borostyán, krémes szantálfa és pézsma egyensúlyoz. “Teljesen le vagyok nyűgözve, hogy végül egy kis üvegcsében leszek bemutatva. Csodálatos és szerteágazó világa van a parfümöknek, de hiszek benne, hogy akárcsak a zeneiparban, itt is van hely számomra, és hozzá tudok valami teljesen egyedit tenni. Ez az esszencia női mivoltomnak a természetes kiterjesztése, bámulatos keveréke az összes kedvenc illatomnak, ami így megtestesíti a stílusomat és az ízlésemet. Ez a parfüm tökéletes lett, és remélem, hogy mindenkinek az örömére lesz!” – mondta az énekesnő.

Az énekes-dalíró a design kialakításában is részt vett. A csomagoláson Macskanőnek öltözve tűnik fel egy túlméretezett felfújt macskával, felékesített szemmel, fémes kiegészítőkkel, pazar levendulaszínekben. Nem titok, hogy Katy vonzódik mindenhez, ami a macskás, így most szabadon elengedhette ez irányú fantáziáját.

A terméket kizárólag a Nordstrom fogja értékesíteni, online pedig a Nordstrom.com-on lesz megvásárolható ez év novemberétől.

“Nagyon izgalmas az együttműködés Katy Perry-vel a Purr kizárólagos kereskedőjeként. A fogyasztók számára erős vonzerővel rendelkező rendkívüli tehetséget kaptunk.” – mondta a Nordstrom elnöke, Cheri Botiz. “A parfüm megtestesíti Katy stílusát, amelyben a kifinomultság keveredik a játékos energikussággal. Úgy gondoljuk, a vásárlók nagyon fogják szeretni ezt a terméket.”

Kapcsolódó cikkek:

Napozz biztonságosan a legkorszerűbb kütyükkel!

Félmeztelenül reklámozza parfümjét Jen!

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Címkék: előrukkol első illatával! sztár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty