2010.08.10.@ 09.08

Átlátszó divat – mutasd meg magad!

A csábítás magasiskolája, a nőiesség esszenciája, az erotika sejtelme, a nők kiváltsága. Íme, az új trend, és ha izgalomba akarod hozni párodat, ezt neked is követned kell!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Bátor, feltűnő, nem kihívó vagy magamutogató holmira vágysz, ami kellemesen lengi körül testedet, simogató, lágy és komfortos viselet? Ez a nyár áttetsző szövetekről, szellős ruhákról szól, a 2010-es bemutatókat is meghódították ezek a többé-kevésbé provokatív öltözetek. A tervezők most csavartak egyet a trenden, és a kollekcióikban szereplő darabok totálisan átlátszóak, és ha mégis adnak alá valamit, az biztosan kicsi vagy elüt a modell színétől.

Játssz találósan!
 
A sejtelem, a lágy kelmék alatti rejtély a férfiak vágya. Az áttetsző mindig divatos volt, akár az estélyi ruha díszítő motívumaként, akár teljes öltözetben. A nyári hőségben ez a divat neked is jól jöhet, ne habozz és szerezz be muszlinból készült cuccokat, simuló selymeket, elég egyetlen pillantás, és a pasi a tied!
 
Hódíts lazán!
 
A sportosabb, hétköznapi outfitekben különleges táncot járnak a fényes felületek a leheletfinom, matt anyagokkal. Az áttetsző, pasztell színekből készült felsőket sok helyütt rózsaszerűen húzott szabásvonal jellemzi, a fodrok hullámokat idéznek, eklektika uralkodik, selyem a cipzárral, fekete szín rikítóval, harisnyanadrág, átlátszó tunika, egyszerű trikó, és kényelmes saru – most aztán mindent magadra vehetsz!
 
Fedd fel magad!
 
Bájos, ám dögös és csábító megjelenéssel veheted le lábáról kedvesedet, ha olyan fehérneműbe bújsz, mely kettő az egyben. A kényelem, a minőség fontos, ezért ne sajnáld, ha mélyebbre kell a pénztárcádban nyúlni, egy igényes nőnek a mutatós, szép fehérneműre is áldoznia kell!
 
Láttató képzelet
 
Ha takarnál valamit, vagy éppen villantani támad kedved, az átlátszó divat meglepő, ám előnyös viselet, hisz csupasznak mutat, de valójában tökéletesen fed. Akár irodai munkához, vagy barátnőkkel való traccsoláshoz tökéletes választás egy visszafogottabb, és csak helyenként – ujj vagy hátrészben – átlátszó felső.  Ha merész, totál átlátszó ruhát viselnél, nem árt, ha aláöltözöl, és a színével harmonizáló topot vagy finom holmit keresel. Viselj hozzá megfelelő fehérneműt, testszínűt, vagy feltűnő árnyalatút. Hűvös időben az áttetsző cuccok alá húzhatsz cicanadrágot, vagy fényes, tapadós pólót.
 
Akár átlátszó, akár áttetsző, esetleg átsejlő ruhát választasz, lehetsz nőies, lágy, romantikus, vagy ellenkezőleg, merész, extrém, vad, és így vagy úgy, de aratni fogsz ezekben!
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty