2010.09.14.@ 14.09

Egyedi ruhák: bemutatkozik a megújult Látomás

A Látomás név valószínűleg nem ismeretlen a magyar divatrajongók körében, azt azonban csak kevesen tudják, hogy a 97-ben nyitott először vintage majd 10 éven keresztül magyar dizájner boltként működő üzlet milyen változáson ment keresztül 2007-ben.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A profilváltás más koncepciót hozott magával, ami egy teljesen újfajta jelenség Budapesten, a boutique megjelenését eredményezte a Belvárosban. Csakúgy, mint az ismert multiknál, az itt található ruhák és kiegészítők konfekciódarabok, aminek előnye, hogy szakszerűen készülnek, ezáltal tartósak. Ugyanakkor a üzletekben található kollekció gondosan válogatott darabokból áll össze, és a dizájner üzletekhez hasonlóan ezek a modellek sehol máshol nem kaphatóak itthon. Ennek ellenére kimondottan olcsón lehet hozzájuk jutni.

Akárcsak a nemzetközi márkáknál, már a szezon előtt megérkezik az új kollekció, és a leárazás is egyidőben zajlik velük, és hasonló mértékű is. Az árukészlet háromhetente frissül mindig napra- és divatrakész modellekkel. Szlim farmerek, leggingsek, laptáskák és sok más aktuális trendvezető darab tartozik jelenleg a Látomás kínálatához.
 
Az elmúlt három évben két új boutiqe-kal bővült a Látomás üzletek száma, és ez tette lehetővé a különleges felosztást:
 
A NAÍVA
a naiv, érzelmes nő tipus.
Dohány utca 16-18. (az Astoriánál)
A legrégebbi és legnagyobb területen fekvő üzlet. A nagy farmerválaszték mellett a romantikus stílusú ruhák, kifinomult kiegészítők alkotják az árukészlet nagyrészét.  Az üzlet klasszikus boutique hangulatot áraszt, ahol ha kell, a varrónő gombostűpárnával a kezén ingyen a vendégre igazítja a ruhát.
 
A VAMP
férficsábász, kalandornő
Király utca 39.
Ide akár az esti buli előtt is beugorhatsz, nyáron 9, télen pedig 8 óráig tart nyitva. A bolt ütős darabjai egyből party hangulatba hoznak.
 
A HEROINA
a hősnő
Párizsi utca 4.
Ez a legfiatalabb bolt, a modern dolgozó nő üzlete, tele ingekkel, kis zakókkal, legginsekkel és a legtöbb kiegészítővel, többek között táskák, gyűrűk, övek, napszemüvegek, hajpántok sorakoznak a polcokon.
 
A Látomás azoknak szól, akik követik az aktuális trendeket, a nagy cégek kínálatából is válogatnak, de hasonló  árfekvésben szívesen kombinálnák azokat egyedibb darabokkal.
Címkék: bemutatkozik egyedi látomás megújult ruhák

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty