2010.09.30.@ 16.09

Válassz a testalkatodhoz farmert!

A farmervásárlás nehéz dolog, nem könnyű a stílusunkhoz és alkatunkhoz a legjobban illő darabot megtalálni. Ebben az összeállításban segítünk egy kicsit, hogy rálelj álmaid nadrágjára!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Boyfriend

Mostanában nagyon divatos, pont úgy néz ki, mintha véletlenül a pasid gatyáját kaptad volna fel. A laza szabáshoz feltűrt szár társul, ami leginkább a hosszú, vékony lábú lányoknak áll jó. Persze egy magas sarkúval könnyen orvosolhatod a problémát.
 
 
Az elmúlt évek nagy slágere. Sajnos kevés nőnek áll jó, ehhez képest hordja boldog-boldogtalan. Ugyanis ez az a fazon, ami csak tökéletes lábakon, és arányos testen mutat jól. Ha ez mind megvan, viseld bátran, ha nem, válassz inkább más fazont.
 
Egyenes szár
 
Ez az igazi jolly joker, hiszen ezt bárki felveheti, mindenkinek jól áll. Jól kombinálhatod, nőies és sportosabb felsőkkel is. Arra figyelj, hogy olyan cipőt válassz, ami nem gyűri meg a nadrág szárát, mert az nem szép látvány.
 
Magas derék
 
A magas derék próbál teret nyerni már egy ideje, de még mindig háttérbe szorul a csípőfazonnal szemben. Pedig azoknak a lányoknak, akiknek van pocijuk, vagy némi kapaszkodójuk oldalt, érdemes lenne ezt választaniuk, ugyanis szépen egyben tartja a kibuggyanó részeket, így máris karcsúbbnak mutat.
 
Amire figyelj:
– A koptatások mindig erősítenek, így ha valamit inkább elrejteni szeretnél magadon, válassz egyszínű darabot!

– Egy sötétebb színű, egyszerű vonalvezetésű farmert akár munkába is felvehetsz, ha csinos blúzzal és magas sarkúval kombinálod!

– Bővebb szárú farmert sose gyömöszölj bele a csizmád szárába!

– Mindig megfelelő méretű farmert válassz, mert csúnya látvány a bevágó nadrág !

Fotó: Levi’s

Kapcsolódó cikkek:

Sosem hitted volna? Legyél szexi barnában!

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty