2010.10.06.@ 14.10

Siberia Shoe Shop – az enyéni cipők rezidenciája

Egy igazi újdonságra hívjuk fel a figyelmedet: október 7-én nyílik a Siberia Shoe Shop, az egyéni cipők lelőhelye a Wesselényi utcában.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Aki ismeri Anna Zaboeva Pleasemachine márkáját, tudja, hogy hazánk egyik legszínesebb tervezőjéről van szó, még akkor is, ha Anna nem magyar származású, hanem a távoli Szibériából érkezett Magyarországra körülbelül három évvel ezelőtt. Azóta széles rajongótáborra tett szert itthon is, hiszen az általa tervezett és készített lábbelik fazon-, minta- és anyagválasztása egyáltalán nem mindennapi. A modellekből sugárzik a vidámság és az életszeretet; nem hiába lett a márka neve Pleasemachine. Az izgalmas formák és színek kitalálása mellett Anna azt is fontosnak tartja, hogy cipői ne csak szépek, hanem kényelmesek is legyenek, ezért minden egyes fazont maga tesztel.

A Siberia Shoe Shop azonban jóval több lesz, mint egy átlagos design üzlet. Annáék hétköznaponként délelőtt tíztől egészen este 11-ig várják az érdeklődőket. A bolt egyfajta esti galériaként is működik majd, bázist nyújtva a partikba induló design rajongóknak. A pincehelységben található a műhely, innen kerülnek egyenesen a shop polcaira a cipők. 
 
Anna a férfimodelleken kívül új női modellekkel is készül a megnyitóra. A női őszi/téli kollekció a Shoe Jam nevet kapta, és a színes, fűzős bakancsokból lehetőség lesz custom modelleket is rendelni. Ennek a módja rendkívül egyszerű: egy úgynevezett kifestőkönyv áll majd a megrendelő rendelkezésére, aki tetszés szerint kifestheti az általa választott fazont.
 
És hogy mi lesz még a megnyitón?
 
  • Kifestőverseny- a legügyesebb meglepetést kap!
  • Welcome drink / VODKA
  • Idegenvezetés a műhelyben
  • Vetítés Anna filmes munkáiból
Siberia Shoe Shop megnyitó
Időpont: 2010. október 7. 19.00
Helyszín: VII. ker., Wesselényi u. 19. 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty