2010.10.19.@ 09.10

Divatsokk: az ősz leglátványosabb cipői

Minek nevezzelek? Tehetjük fel a költői kérdést a nemzetközi divatmagazinok oldalain tündöklő dizájnercipők láttán. Nem csak az árak, de a sarkak is az egekben járnak, a színvilágról nem is beszélve.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy biztos: unalomról szó sem lehet, ha az őszi ködös-esős időben egy kirakatban vagy egy reklámban meglátjuk a rikító színű cipőkölteményeket. A Cosmo.hu csapata összeválogatott néhányat a hazai cipőrajongók kedvéért.

Masnik és lakk

Miu Miu 2011-es őszi/téli modelljei kissé bizarrak, a rengeteg masni, lakk és virágok ugyanis egy kreáción belül bővelkednek. Színes változatában a lila, narancs és ezüst díszítőelemek nem csak a forma, hanem a színvilág tekintetében is egyediek. Hogy mennyire a kifutóra tervezték, azt mindenki döntse el maga.

Rózsaszín póni

Nem a mesevilág ihlette Stefano Pilatit, amikor az Yves Saint Laurent tervezőjeként ismét újat alkotott. A cég nem titkolja, hogy egy új generációt kíván meghódítani, ezért az üde színek és a lendületes vonalak. A platformcipők színes velúrból készülnek, és a fekete mellett pink, illetve királykék színekben tűnnek fel, a hátsó varrásnál ugyanolyan színű szőr borítja, némely modellnél pedig még a cipő orrát is fedi.

A másfél millió forintos cipő

Az Balenciaga számára tervezte Nicholas Ghesquiére a 2011-es kollekciót, mely méregdrágára sikeredett. Sok-sok apró színes elemből összerakott toronymagas sarok, hatalmas fatalp és a kényelem teljes hiánya jellemzi az új kreációkat. Ez biztosan az a darab, melyet csak néhány perc erejéig lehet viselni, mindenesetre látványos megoldás azok számára, akik szeretik a cipőket.

A tervezők királynője

Hogy valami igazán hordható darabról számoljunk be, irigykedjünk Tamara Mellonra! A Jimmy Choo cipők megálmodójának gardróbját ugyanis több mint 1000 pár cipő lakja. A fent említett lábbelikkel ellentétben ezek azok a darabok, melyeket minden nő szívesen birtokolna és viselne bármikor.

Magyarországon a Szex és New York sorozat Carrie-je által került a márkanév a köztudatba. Felismerhető stílusjegye a magasan záródó, szinte bokáig érő fazon. A szegecsek, állatminták még mindig jelen vannak, emellett persze fantáziagazdagság, elegancia, bohémság jellemzi Tamara Mellon munkáját.

Fotó: Jimmy Choo, Balenciaga, Yves Saint Laurent, Miu Miu

Így viseld a térd feletti csizmákat!

Viseld a legtrendibb állatmintás darabokat!

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Címkék: cipői! divatsokk leglátványosabb

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty