2010.11.04.@ 16.11

Íme az idei business look trend!

Budapesten végérvényesen beszökött az ősz – tegyük hozzá végre, hiszen elérkezett az őszi kollekciók ideje! A Navona legújabb modelljeit az elegáns Infiniti autószalonban mutatta be.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A kollekció rafináltan egyensúlyozott a business look és a party öltözet határvonalán. A tervezőt dicsérő kiváló alapdarabokból a stylistoknak nem volt nehéz elbűvölő öltözeteket kreálniuk. A bemutatott ruhákat az anyagok és színek ötletes játéka határozta meg, amelyben a bőrnyomatos és fémes hatású fólia felületek izgalmasan keveredtek. 
 
A  Navona  szalon továbbra is megtartotta alapfilozófiáját,hogy természetes alapanyagokkal dolgozik, amit az őszi, business look egyik alapdarabja, a virgin gyapjúból készült paszpólos nadrágkosztüm, és a vállat megmutató, dereket hangsúlyozó ruha is bizonyít. Díszítőelemként idén is hódít a műszőrme, – amely már a hűvösebb napokra való kiskabátokat „melegíti”-, valamint a koktélöltözetet kiemelő gyöngypaszomány.

Színekben hangsúlyosak az elefántcsontfehér, az éjfekete, a padlizsánba hajló lila, a fecskekék, az őszi barnák és bronzok, amelyeket remekül feldob az idén mindenhol, minden mennyiségben viselhető állatminta és a finomabb csipke. Akik ezt a kollekciót viselik, az elismerő pillantásokon kívül arra is bizton számíthatnak, hogy kolléganőik idén ősszel nem fogják őket túlöltözni…

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty