2010.11.19.@ 09.11

Így viseld idén télen a kis feketét!

Ha valamilyen okból kifolyólag hiányzik még a szekrényedből a tökéletes kis fekete, akkor itt az idő, hogy beszerezd a megfelelő ruhát. A Cosmo.hu segít, hogy a hozzád leginkább passzoló alapdarabban tündökölhess!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nincsen egy igazi, klasszikus kis feketéd a szekrényben, de mindenképpen be szeretnél szerezni egyet az ünnepek előtt? Soha nem volt még könnyebb dolgod, mint idén, ugyanis a boltok roskadásig teltek a különböző szabású és díszítésű miniruhákkal. A szín adott, így csak azt kell eldöntened, hogy mennyire vagy bevállalós. Egy egyszerű, klasszikus, ujjatlan, egyenes vonalú darabot szeretnél, vagy esetleg egy aszimmetrikus megoldású, csupa csipke csodát? Döntsd el mindenképpen, hogy hova akarod viselni a miniruhát, és mennyire tudod elképzelni, hogy ha csak egyet akarsz venni, akkor ugyanazt az extra darabot újra és újra magadra öltsd.
 
Extrább darabok
 
Ami mellette szól: Ha nem a legfontosabb szempont nálad a kihasználhatóság, akkor szerezz be egy extrább darabot mindenképpen: a flitteres, fodros, tollas, csipkés, esetleg csillogó minicsodák igazán szemet gyönyörködtetőek. Ezeket bátran kombináld szőrmével, mintás selyemsálakkal, vagy feltűnő bizsukkal. Akár a most nagyon divatos térd fölé érő bőrcsizmákkal is viselheted őket, de egy párducmintás deréköv, vagy egy színes harisnya is megdobhatja az összhatást. A kifutókon a fekete (főleg a bőrből készült darabok) megjelent tűzpirossal párosítva, ezt a nagyon vad kombinációt neked is szívből ajánljuk. Ha az extrább darabok mellett döntesz, akkor szerezz be többfélét is, hogy alkalomhoz illően tudd variálni a miniket.
 
Klasszikus elegancia
 
Ami mellette szól: Ha egyszerű, letisztult szabású ruhadarabot választasz, akár évekig megoldhatod a koktélruha kérdését. A finom selyem, vagy a fényes szatén darabot (ezek általában ujjatlan megoldásúak és kevésbé dekoltáltak) mindig fel tudod dobni a megfelelő kiegészítőkkel, egy dögös magas sarkúval, és egy vadabb szőrmekabáttal pedig bulicuccnak is tudod hordani. Érdemes ebben az esetben egy márkásabb, drágább és tartósabb darabra beruháznod, ha úgy gondolod, hogy egy hosszú távú beruházásra készülsz.

Fotó: Stella McCartney, Dsquared², Dolce & Gabbana

Kapcsolódó cikkek:

Tündökölj téli tollcsodákban!

Találd meg álmaid télikabátját!

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty