2010.12.23.@ 09.12

Így tartson hajnalig a hajad!

Szívesen táncolnál reggelig egy formabontó frizurával? Most olyan tippeket osztunk meg veled, melyek nemcsak jól mutatnak, de bombabiztosak is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szexbomba berakás

A dupla hajpánttól lesz még izgalmasabb ez a frizura. A tenyeredbe oszlass szét egy kis volumennövelőt, és masszírozd a hajtövedbe, hogy erős tartása legyen. Válaszd le a hajadat a két halántékod között U alakban, a fejtető vonala mentén, és egyelőre csatold félre. A maradék hajat fogd fel egy magas copfba, csavard meg lefelé, és rögzítsd le. Hajsütővassal hullámosítsd a félretűzött részt, majd fésüld hátra, és a végeit tűzd meg a csavarnál. Most már jöhetnek a pántok: egyet tegyél a fejtetőd legmagasabb pontjához, a másikat pedig a homlokod hajvonalához helyezd, és told kicsit hátrébb, hogy a két pánt között legyen egy kis „emelkedő” a frizurádban. Már csak egy kis hajlakkal kell rögzítened.

Keresztbe-kasul kontyocska

Turbózd fel a megszokott kontyodat néhány gumipántocskával. Fésüld a hajadat egyszerű lófarokba a tarkód felett, majd fogd át pár hajgumival (ha világos loboncod van, sötét színűt válassz, ha sötét, világosat). A tövétől kezdd, és három centinként helyezd el a gumikat, amíg a végére nem érsz. Végül tekerd körbe a copfot a töve körül, és rögzítsd hullámcsatokkal. A kilógó kis szálakat hajsimító krémmel vagy szérummal rendezd a helyükre, és lakkal fixáld az egészet.  

Aszimmetrikus csavar

Ez egy valóságos vadmacska-frizura! Az általában túl szoros csavarások legszexibb változatához a hajad legyen kissé kócos hatású, és hátul fésüld át egyik oldalról a másikra. Fújj a hajadra egy jó adag volumennövelő spray-t, és kicsit tupírozd meg a fejtetőn lévő tincseidet. Ezután a tarkód fölött fogd egybe lófarokba, de még ne gumizd meg, hanem csavard lefelé átlós irányban, és csatokkal rögzítsd. Amikor a végére értél, szorítsd össze hajgumival, és néhány vékony tincset tekerj köré, hogy ne kandikáljon ki sehol, majd engedd szabadon lógni a hajadat.

A cikk folytatását megtalálod a januári Cosmóban!

Kapcsolódó cikkek:

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty