2011.01.04.@ 14.01

Hideg estékre meleg fények

A legjobb, ha otthonunk több pontján is tudunk lámpát gyújtani, hiszen más-más karakterű megvilágítás szükséges az esti olvasáshoz, egy meghitt beszélgetéshez vagy az étkezéshez. Itt van néhány tipp ahhoz, hogy hol és mit érdemes felkapcsolni.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Retró
 
Újra divatba jött, vagy talán ki sem ment onnan az ötvenes évek filmplakátja, mint fali dekoráció, a rózsaszín telefon és a gömb lámpatest műanyag borítással.
 
Elegáns
 
Fehér, fekete és egy kevés szürke alkalmazásával rendkívül visszafogott, rafinált hatást érhetünk el. Krómmal vagy más metálszínnel ötvözve fokozhatjuk a klasszikus eleganciát.

Natúr egyszerűség

 
A természetes anyagok szinte bármelyik stílusú enteriőrbe beilleszthetők. A lámpaburában látható növényi rostok érdekes fény-árnyék viszonyokat teremtenek.

Finom luxus

 
Egy lámpabura kerek falapocskákból álló füzérei egyszerre hordoznak természetes és extravagáns stílusjegyeket.

Káprázat a javából

 
Akár egy házibuli alkalmával is remek kiegészítő lehet ez a lámpatest. Az áttetsző plexibura, akár egy diszkógömb, színes prizmaként szórja a fényt.

Modern formák

 
Letisztult formájával ideális kiegészítő lehet egy szögletes lámpa. Praktikus az esti olvasáshoz, mivel hófehér burája kedvezően szórja a fényt.

Trendi

 
Kell némi bátorság hozzá, de különleges hangulatot eredményez, ha padlizsánlilát társítunk feketével. A mennyezeti lámpa a bura nagy mérete miatt is uralja a teret.

Játékos

 
Könnyen hajtogathatók az áttört mintázatú, színes papírcsillagok. Lámpaburaként helyezhetjük őket a földre, falra, mennyezetre egyaránt.

Keleties hatás

 
Impozáns látvány a nagyméretű, vegyes technikával készült, vesszővel keretezett lámpatest, mely fali dekorációnak sem utolsó.

Egzotikus

 
A trópusi fa – melyből a lámpatest és a bútorok is készültek – társítva a párnák selymeivel, egzotikussá teszi az összképet.

Forrás, fotó: www.otthon.hu – További hasznos tanácsokért látogass el az Otthon magazin weboldalára!

Kapcsolódó cikkek:

A tél színei otthon

Tedd otthonosabbá a kéglid!


Minden, ami lakberendezés!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty