2011.01.05.@ 09.01

Mennyei kényeztetés: az angyal-kezelés

Ha valódi angyali kényeztetésre vágysz ebben a zord időben, akkor próbáld ki ezt a káprázatos, illatos-színes kezelést, hogy igazán jól induljon az új éved!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tündöklő orcák

Az angyal-kezelésben elsősorban olyan luxusanyagokat használnak fel, amik valóban sugárzóvá teszik megjelenésedet. Ilyen a gyöngy, a drágakövek, az arany, az ezüst vagy a selyem, de ínycsiklandó csokoládéval, vaníliával, fahéjjal, mandulával, gyömbérrel és gránátalmával is szépülhetsz.

Mennyei illatok

Az illóolajokkal való gőzölés pedig nemcsak a bőrt, de a lelket és a szellemet is felszabadítja. A gőzölés mellett az aromakezelésnek is jelentős szerepe van. Az angyalok legkedveltebb illatai közé tartoznak a feszültségcsökkentő vanília, az érzékeket felébresztő rózsa, a nyugtató és fájdalomcsillapító levendula, a melegséget adó jázmin és a harmóniát árasztó jázmin. Az illóolajokkal való kezelés nemcsak az agyra, de a lélekre és az életenergiára is jó hatással van. Az aromakezelések ellazító ereje abban is rejlik, hogy a mély be- és kilégzések elősegítik a nyugalmi állapot létrejöttét.

Próbáld ki az aromamasszázst a RelaxSpa Életmód és fogyasztóközpontban!

Színek és fények kavalkádja

Az angyalok a fény energiáját hordozzák magukban, és minden angyalhoz egy bizonyos szín társítható, ami az ő energiáját, ezáltal feladatát jelöli meg.

Éppen ezért az angyal-kezelésben színekkel és színes fényekkel is elősegítik a vendég ellazulását, bőre állapotának javulását. A színes fénykezelések, a színfürdők, a szín-belégzés, a lámpás kezelések mind-mind a harmóniához járulnak hozzá – csökkentik a depressziót és a rosszkedvet, növelik a teljesítőképességet és bizonyos bőrproblémákra is jó hatással vannak.

Angyalkövek a tökéletes harmóniáért

Nemcsak illatok és színek, de drágakövek is hozzárendelhetőek egy-egy angyalhoz, így nem kérdés, hogy ezek az anyagok is alapvető elemei az angyal-kezeléseknek. A különböző kövek más-más hatással bírnak a szervezetre és az energiára. A lazurit és a akvamarin a kommunikációs készséget fejleszti, a jáde és a rózsakvarc a szívre és az egészségre vannak jó hatással, a borostyán és a sárga topáz fokozza a kreativitást, és harmonizálja az anyagcserét, az ametiszt a gondolatokat, míg a hegyikristály a lelket tisztítja meg. Ezeket a köveket felhasználják energiakezelésekhez, drágakőmasszázsokhoz és drágakövekkel végzett arckezelésekhez is.

Próbáld ki a kristálymasszázst és az energiagyógyászatot az Ébredés Házában!

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

Keresd a boldogságot Ra’yoKa jógával!

15 perces edzés a csúcsformáért

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Címkék: angyal-kezelés kényeztetés mennyei

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty