2011.01.19.@ 17.01

Új divatmárka Magyarországon!

Hamarosan új divatmárka indul útjára. A Magyarországon tervezett, de kizárólagosan csak külföldi piacra készülő kollekció első darabjaival december végén találkozhattak Budapesten az érdeklődők.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Új divatmárka mutatkozik be hamarosana nemzetközi piaconPeterWilhelm Royal Collection néven.  Az 50 darabos, csak „kis feketéből” álló kollekció minden darabját elegancia, kreativitás, tökéletesen letisztult szabásvonalak, minőségi anyaghasználat és magas színvonalú kivitelezés jellemzi. A kollekció célja egyszerűen megfogalmazható: stílust szeretne teremteni; megálmodói olyan ruhákkal kívánnak a széles nyilvánosság elé lépni, amelyek klasszikus eleganciát, kreativitást és örök értéket képviselnek.

„Amikor egy nő megveszi élete első "kis feketéjét", stílusa és ruhatára alapjait teszi le – mutat rá Peter Wilhelm, aki maga is tevékeny szerepet játszott a kollekció megvalósításában. Egy „kis feketére” minden nőnek szüksége van. Ez nem egy trendi ruha, hanem egy időtálló darab, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint közel száz éve tartó töretlen sikere”.
 
A PeterWilhelm Royal Collection ruhái praktikus és jól variálható kreációk, hiszen néhány kiegészítő segítségével sokféleképpen viselhetőek: a hétköznapoktól a koktélpartiig számtalan helyre és alkalomra nyújtanak tökéletes megoldást. „A Petite Noire egyedülálló koncepciót valósít meg, hiszen kizárólag a "kis fekete ruha” fogalomba tartozó kreációkból áll és kizárólagosan a kínai piacra készül, ahol a tervek szerint egy Concept Shopban lehet majd kapni őket tavasztól Shanghaiban.
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty