2011.01.25.@ 16.01

A szexi színésznő lett az új szépségnagykövet!

A Pantene szerződést kötött Olga Kurylenko-val, aki Daniel Craig oldalán Bond-lányként lett világhírű a Quantum csendje Camille-jaként. Ő lett a márka új arca, és egyúttal a Pantene Aqua Light kollekció nagykövete.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Olga egy inspiráló, tehetséges modern nő; egyszerre nőies és gyengéd, ugyanakkor erős személyiség, aki tudja, mit akar. Egyértelmű volt a választás: Olga egy nemzetközileg elismert szépség, aki csodálatos karrierjét tehetségének és a kemény munkának köszönheti – csakúgy, mint a Pantene, amely keményen dolgozik azért, hogy a nők haját erőssé és egészséges külsejűvé varázsolja.

“Véleményem szerint a gyönyörű haj meghatározása nem más, mint az egészséges, erős, fényesen csillogó haj, és a Pantene termékek pontosan ezt adják nekem. Úgy gondolom, hogy a Pantene ugyanolyan keményen dolgozik, mint én, – hogy hektikus életem ellenére – hajam szép és jó állapotú maradjon. Nem kell aggódnom miatta, mivel egyszerűen sugárzik az egészségtől. A modell- és színésznőképzés megtanított arra, hogy az erős, csillogó haj alapvető szépségeszköz egy nő számára. Furamód hasonló karakterek vagyunk, én és a Pantene: mindketten modernek, dinamikusak és vakmerők vagyunk. És mindketten szeretjük a kihívásokat” – válaszolta Olga arra a kérdésre, hogy miért vállalta el az együttműködést a Pantene-nel.

További sztárhírek:

Pocsékul hazudott a világsztár, íme az igazság: durván botoxolt!

Olvass még többet sztárokról – klikk ide!

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty