2011.02.01.@ 17.02

Napi kedvenc: Erika, 25 – Piros varázs

Erika letisztult és harmonikus téli szettjét izgalmas kiegészítőkkel dobta fel, külön piros pont jár neki a fagyos szürkeséget ellensúlyozó, élénk színű télikabátért, a láncos arany táska pedig remekül passzol a míves gyöngyös brosshoz. Praktikusan kényelmes, ám a részletek miatt mégis egyedi és finom ez a téli összeállítás.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ruhák:

Piros szövet kabát: Renoválás
 
Horgolt sál: Svájcból
 
Arany láncos táska: Ruhagaléria
 
Leggings: H&M
 
Karkötők, gyöngyös bross, fülbevaló: Vintage
 
Virágos, nagy gyűrű: Mimóza Design
 
Csizma: Deichmann
 
Hogyan jellemeznéd a stílusodat?
 
Szeretem a kicsit különleges, ugyanakkor mégis letisztult ruhadarabokat. Szívesen kombinálok érdekes kiegészítőket, finom, visszafogott alapdarabokkal. Kedvelem a pirosat, a fehéret és pasztelles árnyalatú dolgokat.
 
Hol vásárolsz legtöbbször, online szoktál?
 
Ez változó, szeretek turkálni, de üzletben is szívesen vásárolok, mostanában egyre többször online is, előfordul, hogy hetente veszek valami apróságot. Gyengéim az érdekes kiegészítők, szeretem a vintage brossokat is, ezekkel szinte bármit fel lehet dobni.
 
Mennyire követed az aktuális divatot?
 
Figyelemmel kisérem, de nem követem görcsösen, ami megtetszik, azt szívesen beépítem a ruhatáramba, de a legfontosabb, hogy jól érezzem magam egy adott ruhában.
 
Mik a kedvenc ruhadarabjaid?
 
Sál vagy kendő szinte mindig van rajtam, a táskákat is gyűjtögetem, valamint nálam fontosak az apró kiegészítők, a karkötő, a nyaklánc, vagy a gyűrű. Szívesen hordok kézműves ékszereket is, illetve régóta gyűjtök mindenfélét, ami pillangós, ez egy örök szenvedélyem. 
Címkék: erika kedvenc napi piros varázs

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty