2011.02.02.@ 11.02

Egyenesen a kifutóról: Újulj meg tavaszra a Chanellel!

Mindannyian ismerjük a közhelyet, miszerint a tavasz a megújulásról szól. Így történik a divatházak esetében is, amikor nem csupán egy új kollekciót dobnak piacra, hanem a lendületesebbek egy meghökkentő fordulattal valami teljesen mást alkotnak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így történt ez a Chanel esetében is. Egy nagyszabású show keretében több mint 80 modellel mutatták be a tavaszi kollekciót. A Chanel-től megszokott fekete-fehér színek, letisztult formák továbbra is megmaradtak, a kiegészítők terén azonban sokkal merészebbé vált a divatház: egyre több farmer, lyukacsos vagy fémezett stílusú darab jelent meg a kifutón.

Az elkerülhetetlen

Néhány éve divattá vált a tervezők körében, hogy piacra dobnak egy olcsóbb, megfizethetőbb, szélesebb réteg által preferált ruhatárat. Ez a Chanelnél is bekövetkezett, ez lehet az egyik oka annak, hogy már a tavaszi kollekcióban egy szélesebb, megújult termékcsoporttal rukkoltak elő.

Hogyan valósítsunk mindent meg saját ruhatárunkban?

Egy farmeres, pólós összeállítást a könnyen feldobhatsz egy kis Chanel táskával. Ha túl magasnak találod az árát, akkor nézelődj használt ruhaüzletben vagy az interneten.

Egy farmer és rövid Chanel kabát összeállítás egy szuper magas sarkúval minden alkalomra megfelelő viselet. Estére viseld sötétebb, napközben pedig világos blúzzal vagy pólóval a kabát alatt. Ékszerek, kiegészítők tekintetében nyugodtan hordj minél díszesebbet, a széles karkötők kövekkel, szalagokkal pontosan ezt az új Chanel hatást erősítik majd.

Csillogj!

A másik irányvonal – mely ugyancsak egy új verzió a háztól – a fényesen csillogó anyagok, melyből nadrágok, övek, ingnyakak, zakófelhajtók készülnek. Érdekes megoldás a fekete, lábfej nélkül harisnyával kombinált miniszoknya, akár zakóval, akár egy blúzzal, mindez nagyon lapos, szűkülő orrú cipővel lesz igazán eredeti.

A cipő lehet puha bőr vagy lakk, a lényeg, hogy ne legyen sarka. A lapos balerinacipők széles választéka hamarosan nálunk is megtalálható lesz.

A hosszabb fazonú kabátok szűk farmerrel vagy szűk, csillogó anyagú nadrággal szuperkényelmes viseltnek számítnak, főleg, ha az említett lapos sarkú cipővel járjuk egész nap a várost.

A ruhák egyenes vonala nagyon sok variációs lehetőséget rejt magában, ezek hűvösebb idő esetén sálakkal kombinálhatóak. A színek pedig keveredhetnek, bár a Chanel esetében a szürke, a fehér, a fekete, a tojáshéj és ezek árnyalatai a meghatározóak.

Cosmo-tipp: Merj vagányul nőies lenni, nyíljunk ki tavaszra, kedveld meg az egyszerű vonalakat, mert szinte mindenkinek jól áll, és kényelmes viselet.

Nézd meg a Chanel 2011-es tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóját!

Fotó: Chanel

Kapcsolódó cikkek:

Megérkezett a NUBU 2011-es tavasz-nyári kollekciója!

Melegedj puha szőrmében!

Címkék: chanellel! egyenesen kifutóról tavaszra újulj

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty