2011.02.04.@ 14.02

Új H&M-es tavaszi kollekció környezetbarát anyagokból!

A fenntarthatóság örökzöld „divat” a H&M-nél. A fenntarthatóságra való fókuszálás részeként a H&M idén áprilisban mutatja be a Conscious Collection elnevezésű, környezetbarát és fenntartható anyagokból – pl. biopamutból, Tencelből és újrafelhasznált poliészterből – készült, folyamatosan érkező termékválasztékát nők, férfiak és gyermekek számára.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A H&M tervezőit most a tavasz legfontosabb színének, a fehérnek különböző árnyalatai inspirálták. Ez egy minimális, jól szabott divat, amelyet romantikus csipkével, angol áttört csipkével, fodrokkal és redőzésekkel kombináltak. A Conscious Collection termékei április 14-étől lesznek kaphatók minden H&M üzletben.

– Ez már nemcsak az organikus pamutról szól – mondja Ann-Sofie Johansson, a H&M vezető tervezője. – A fenntartható anyagok által kifejezett teljes divat-álláspont kialakítására óriási lehetőségek kínálkoznak jelenleg. A visszatérő Conscious Collections tervezése révén lehetőségünk nyílik megmutatni a környezetbarát textíliák számos alkalmazási lehetőségét. A fehér árnyalatai a szezon legnagyobb trendjét alkotják, és ez jól illik ehhez a kollekcióhoz. A fehér színek, a csipke és az angol riselt csipke romantikus hatást keltenek, de a sportos, nyugodt stílus, illetve a férfiak elitiskolás, szabott divatjához is jól illenek.
 
A női öltözékeket felújított romantikus stílusok inspirálták, amelyekben kulcsfontosságú szerepet töltenek be az angol áttört csipkés blúzok, tunikák és pólók. A rakott fodros ruhák napközbeni viseletre, míg a drámai, görög stílusú ruhák estélyi viseletre illenek tökéletesen. A hosszú, uszályos ruha és a kivágott sortok is egyaránt fontosak. A kollekció tartalmaz egy tökéletes fehér blézert, valamint egy berakott mintás nadrágot is a minimalista hatás érdekében. Az angol riselt, valamint a csipkés alsóneműk szintén a Conscious Collection jellemző termékei.
 
A férfiruhák az elitiskolás hangulatot tükrözik a fehér kétgombos zakóval, a gallér nélküli ingekkel és a Henley-gombolású pólókkal. Kaphatók nyomott mintás és csíkos pólók, valamint ujjatlan trikók a réteges öltözet, és ötzsebes farmerek, illetve jól szabott nadrágok is a teljes variálhatóság érdekében. A gyermekkollekció telis-tele van fehér termékekkel mind fiúk, mind lányok részére. Mind a rakott fodros ruhák, mind a felsők, a szoknyák és pólók remekül illenek a farmerekhez és leggins-ekhez is.
 
A Conscious Collection visszatérő kollekció, amely időről időre, különböző formákban jellemezni fogja majd a H&M termékválasztékát. A tavaszi választék a tavalyi év sikeres Garden Collection elnevezésű, környezetbarát kollekciójának folytatása.
 
Kapcsolódó cikkek:
 
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty