2011.02.07.@ 16.02

Bob Marley lánya tervezi a Puma jamaicai futómezeit

A Puma felkavarja az eseményeket, ahogy azt Bob Marley is megénekelte a Stir It Up című számában. Marley lánya tervezi ugyanis a PUMA 2012-es londoni olimpiai szerelését.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A sportlifestyle márka, a Puma bejelentette, hogy Cedella Marley designer, a jamaicai reggae ikon lánya fogja tervezni a jamaicai atlétikacsapat versenyén és a díjátadón viselendő szerelését a 2012-es londoni olimpiai játékokra. A dizájnt az egész női és férfi olimpiai csapat fogja viselni, a háromszoros olimpiai aranyérmessel, a leggyorsabb férfivel és egyben a Puma atlétájával, Usain ‘Villám’ Bolttal együtt. A Puma partneri kapcsolata Marleyval, a jamaicai dinasztia legidősebb lányával megerősíti a márka régi keletű kapcsolatát a karibi nemzettel, annak gazdag kulturális örökségével, globális zenei ismertségével és páratlan odaadásával az atlétika iránt.

„Megtiszteltetés, hogy én tervezhetem hazám mezét – mondta Cedella Marley. – Még azt sem mondhatom, hogy ez egy valóra vált álom, mert soha nem is mertem volna róla álmodni. Középiskolában atletizáltam, és a mai napig a jamaicai atlétikacsapat nagy rajongója vagyok, így az a tény, hogy én tervezhetem az olimpikonok mezét, teljességgel hihetetlen.”

A Puma sportos vonalát megőrizve a kollekció magas színvonalú technológiát, anyagokat és formákat ötvöz, hogy az atléták teljesítményét a maximumra fokozza. Az ihletet a jamaicai élénk színekből és mintákból, valamint afrikai gyökereiből merítette, így Cedella Marley egyedi tervezésére biztosan felfigyel majd a világ 2012 nyarán.

„Nem tudnék Cedella-nál jobb személyt elképzelni, aki az olimpiai mezünket megtervezhetné” – mondta Usain Bolt. „A Puma jól választott, hogy egy legendás jamaicait szerződtetett. Ő egy fantasztikus tervező és magában hordozza nemzetünk karakterét a Marley családon keresztül. Nagyon megtisztelő és inspiráló lesz Londonban futni úgy, hogy mindez az energia körbevesz.”

Kapcsolódó cikkek:

Melegedj puha szőrmében!

Egyenesen a kifutóról: Újulj meg tavaszra a Chanellel!

 

Címkék: futómezeit jamaicai lánya marley puma tervezi

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty