2011.02.22.@ 17.02

Palvin Barbara az új magyar topmodell

Még csak tizenhét éves, de máris a leghíresebb modellek mellett vonul a világ legnagyobb divattervezőinek bemutatóin és olyan márkákat képvisel, mint például a Chanel. Palvin Barbara, a világhírnév küszöbén áll, bájos baba-arcával már Karl Lagerfeldet is elbűvölte, egy külföldi magazin pedig a hét modelljének is választotta korábban. A fiatal trónkövetelő karrierjét most hazájában is elismerik, aki meglepő módon szabadidejében igencsak fiús sportokat űz.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Palvin Barbara nevét már világszerte ismerik, a mindössze tizenhét éves lány hamarosan a legnagyobb szupermodelleket taszíthatja le trónjukról. Különleges vonásai Karl Lagerfeldet is rabul ejtették, a legmenőbb divatmagazinok címlapjain is pózolt már, újabban pedig – valóra válva kislánykori álma – a Chanel arcaként tündököl. A fiatal lányt már szülőhazájában is a legjobbak között ismerik el.

„Nagyon örülök annak, hogy bár az időm nagy részét külföldön töltöm, ott dolgozom, otthon is figyelemmel kísérik a karrierem alakulását és elismerik a munkásságomat.” – árulta el az Icon Model Management fiatal csillaga, aki ha haza utazik családjához, szokatlan módon meglehetősen fiús sportokkal kapcsolódik ki.
 
„Külföldön a szabadidőmet leginkább pihenéssel vagy városnézéssel töltöm, amikor otthon vagyok, igyekszem együtt lenni a családommal, barátaimmal. Legszívesebben horgászom vagy focizom. Horgászni a családommal megyek, ilyenkor tudok velük a legjobban beszélgetni, de egyúttal pihenhetek is, míg a foci megmozgat, miközben a barátaimmal szórakozom.” – mesélte nevetve Barbara, aki úgy véli, hogy a modellek a divat hírvivői, így igyekszik mindig odafigyelni, mit húz fel, ha utcára lép.

Forrás: Red Lemon Media

Kapcsolódó cikkek:

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty