2011.02.23.@ 16.02

Újabb bombázó a L’Oréal szolgálatában!

Kivételes és káprázatos: Aimee Mullins egy csodálatra méltó nő. Sikeres atléta, elbűvölő manöken, tehetséges színésznő, sikeres, karizmatikus és ragyogó szépség, aki a napokban csatlakozott a L’Oréal Paris Szépségnagyköveteinek családjához.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

“A L’Oréal Paris szépségnagyköveteit a világ legszebb női testesítik meg. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy csatlakozhatom ehhez a családhoz. A “Mert megérdemlem” szlogennek különleges jelentősége van számomra. A szépség nem mesterkéltség, hanem egy önbizalmi vektor, a személyiség és az önbizalom valódi megnyilvánulása” – nyilatkozta Aimee Mullins.

Senki sem gondolná, hogy életét a „hátrányos” jelző jellemzi (Aimee szárkapocscsontok nélkül született, sosem tudta használni lábait). Éppen ellenkezőleg, ebből a különbségből meríti egyedi szépségét és a glamourt. Ereje és határozottsága egy túláradó képzeleterőből fakad, mely lehetővé tette számára, hogy megerősítse éntudatára gyakorolt önállóságát, és megváltoztassa mások szemléletét, akik ezentúl a tehetséges nőt látják benne.

A Georgetowni Egyetemen folytatott tanulmányai során, ahol ösztöndíjasként tanul,t Aimee nagyszerű sportkarrierbe kezdett: Ő  volt az első protézissel élő atléta, aki részt vett az NCAA (Nemzeti Főiskolai Atlétikai Egyesület) Bajnokságain. 1996-ban indult az Atlantai Paralimpiai Játékokon 100 méteres, 200 méteres számokban, valamint távolugrásban és rekordot állított fel mindhárom versenyszámban. 2007-ben Women’s Sports Foundation (Női Sport Alapítvány) elnöke lett, valamint az Egyesült Államok női atlétáinak nagykövetasszonya is. Azonban itt nem állt meg és a divat világába is betört. 1999-ben az Alexander McQueen brit divatcég múzsája lett és fából faragott protézisekkel vonult végig a londoni kifutón. Ezt a kulturális előrelépést több ízben elismerték, és a People magazin a világ 50 legszebb női közé választotta meg. Aimee előtt a mozivászon világa is feltárult. 2003-ban színésznőként nagyszerűt alakított a kortárs alkotású Cremaster 3 címe filmben, melyet nagyra értékel tMatthew Barney filmkritikus, akivel jelenleg együtt dolgozik a Morman Mailer regénye alapján készülő Ancient Evenings című alkotásban, melyben „Isis” szerepét alakítja.

Aimee olyan tekintélyes magazinokban tűnt fel az egész világon, mint a Vogue, Harper’s Bazaar, W, Sports Illustrated, Life, Glamour vagy Elle, és rendszeres szereplője televíziós műsoroknak és konferenciáknak, hogy megossza innovációval kapcsolatos tapasztalatait és a szépségről alkotott elképzelését.

Mostantól a L’Oréal Paris családjának tagja, olyan személyiségek oldalán, mint Jennifer Lopez, Beyoncé Knowles, Rachel Weisz, Gwen Stefani, Gerard Butler, Freida Pinto, Diane Kruger, Aishwarya Rai vagy Patrick Dempsey. 

Kapcsolódó cikkek:

A plasztika csodája: 77 évesen így néz ki a sztár!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty