2011.02.24.@ 08.02

Napi kedvenc: Vanda, 27 – Vidám vamp

Vanda igazán feltűnő jelenség, pedig a szettje abszolút hordható darabokból áll össze, ki tudja, talán a karakteres, rövid vörös haj teszi. A szőrmés nyakú, hosszú vintage kabát klasszikusan elegáns, némi retro életérzéssel, amit viszont ellensúlyoz, és nagyon maivá varázsol a szép szürke bokacsizma és a csau színű nagyméretű táska.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ruhák:

Kabát: Vintage

Kötött kámzsa sál:
Promod

Táska:
Springfield

Hosszú ruha: Bershka

Cipő: Ausztráliából

Fülbevaló: Stradivarius

Kesztyű: Bijou Brigitte

Hogyan jellemeznéd a stílusodat?

Törekszem az egyediségre, és megvannak a jól bevált kis trükkjeim, szeretem a hosszú ruhákat és kényelmes, de mégis érdekes fazonú cipőket. Bevállalós vagyok, de azért a harmónia is fontos számomra, valamint azzal is egyetértek, hogy a kevesebb néha több!

Hol vásárolsz legtöbbször, online szoktál?

Ez változó, itt a Wampon is vásároltam már, kedvelem a kézműves dolgokat, és itt igazán sok egyedi tervezésű, izgalmas ruhadarab, és kiegészítő kapható. Éltem Ausztráliában, ezért jónéhány ruhám onnan van, itthon a Promodban, a Bershkában, és az ehhez hasonló üzletekben vásárolok legtöbbször.

Mennyire követed az aktuális divatot?

Érdekel, hiszen elég nehéz lenne kikerülni, de nem ez határozza meg, hogy éppen mit viselek, hanem, hogy mennyire tudok azonosulni egy-egy darabbal. Ami tetszik, azt felveszem, akkor is, ha nagyon divatos, de akkor is, ha egyáltalán nem.

Mik a kedvenc ruhadarabjaid?

Nagyon szeretem a hosszú egyberuhákat, ami most rajtam van, azt egy picit feltűztem alul, így máris új formát kapott. A hosszú ujjak, sálak és kalapok még a gyengéim, bírom a picit feltűnőbb kiegészítőket is. Ezt a szőrmés nyakú bőrkabátot is nagyon kedvelem, aminek az érdekessége, hogy ez még a nagymamámé volt!

Kapcsolódó cikkek:

Napi kedvenc: Colleen, 21 – Hippi sikk

Napi kedvenc: Radmila, 24 – Bűbájos harmónia

Napi kedvenc: Vanessza, 17 – Hétköznapi báj feketében

Napi kedvenc: Stefan, 23 – Sportos lazaság

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty