2011.02.25.@ 14.02

Lesd el Katherine Heigl bájos sminkjét!

Katherine gyönyörű sminkjénél talán csak a mosolya bájosabb. Lesd el a sugárzó színésznő make-upját, hogy te is úgy ragyogj, mintha a vörös szőnyegen lépdelnél!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Makulátlan alapok

Katherine bőre gyönyörűen ragyog, köszönhetően a tökéletes fedésnek. Használj te is jó minőségű, könnyű, folyékony alapozót, a szemek alatti sötét karikákat pedig fedd el korrektor segítségével. Ebből kenj egy kicsit az orrod tövébe is, hogy eltüntesd a pirosságot.

Hangsúlyos szemek

A szemsmink két ellentétes, hangsúlyos színből áll: világosszürke, már-már fehérbe hajló, csillogó szemhéjpúderből és fekete kontúrból. A selyemfényű púdert vidd fel a szemöldökcsontod aljáig, majd a széleit alaposan satírozd el, hogy ne legyen éles határvonal a bőröd és a világos árnyalat között. Ezután fekete szemceruzával húzd ki felül a szemed úgy, hogy belülről kifelé haladva kissé vastagítod a vonalat. Húzz kontúrt az alsó szempillatőhöz, sőt, az alsó szemhéj belső részét is fesd ki a fekete ceruzával. A szemhangsúlyos sminkhez hozzátartoznak a csábító pillák is, ezért spirálozz két rétegben!

Üde orca

A bájos hatás eléréséhez használj korall- vagy barackszínű pirosítót, amit a halántékodtól az állcsont irányában, átlósan pamacsolj arcodra. Ha ebből is selyemfényűt választasz, még csajosabb leszel!

Csillogó ajkak

Hogy fokozd a ragyogást, használj apró csillámokkal dúsított, bézs árnyalatú szájfényt. Ha azt szeretnéd, hogy tartósabb és látványosabb legyen a festés, előtte hasonló tónusú szájkontúr ceruzával húzd ki ajkaidat!

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

A csodás haj titka 4 lépésben

Tavaszi újdonságok a szépségápolásban

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Címkék: bájos heigl katherine lesd sminkjét!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty