2011.02.28.@ 17.02

Szuper farmerek a te formádra szabva!

A Levi’s bejelentette, hogy a világszerte népszerű női farmer fazonját, a Levi’s Curve ID-t továbbfejleszti, új méretekkel és stílusokkal bővíti. Az új, személyre szabott termékcsalád forradalmi szabásmódjával a női formát veszi alapul, és nem a méretet.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Levi’s Curve ID 2010 augusztusi bemutatása óta több mint egymillió nő elégedetten távozhatott a boltokból, mert megtalálta számára a tökéletes farmert. A szabásvonalak kialakításánál 60.000 nő testalkatát, véleményét vette figyelembe a tervezők.

Új stílusok:

A Levi’s Curve ID a modern derékmagassággal debütált, ami az aktuális trend érdekében egy kicsit alacsonyabban helyezkedik el a derékon. Most azok a nők, akik a kicsit magasabb derékmagasságot preferálják, a klasszikus derékmagasságú fazonban találhatják meg a számukra legmegfelelőbb szabást. Ez a szabású farmer nagyobb takarást és a klasszikus megjelenést biztosít.

A Levi’s 2011 tavaszi kollekciójában a Slight, a Demi és a Bold Curve fazon kapható lesz modern és klasszikus derékmagasságban is különféle szabás – és színvariációkban.

Új méretek:

A márka elkötelezettje a női divatigényeknek. Személyre szabott fazonjaink kezdetben a 22-estől a 32-es derékméretben voltak kaphatóak. 2011 tavaszán ez a kínálat a 34-es mérettel bővül, 2011 őszétől pedig a 36-os és 38-es méretek is a polcokra kerülnek.

Új szabásrendszer:

Más farmermárkáktól eltérően, a Levi’s Curve ID egyedi, személyre szabott szabásmódszert alkalmaz, ami a női alak sajátosságait veszi elsősorban figyelembe, nem a méretét. A márka tervezői több mint 60.000 női alak formáját vizsgálták, hogy személyre szabott fazonokat gyárthassanak a csípő és a fenék kerületeinek különbségére alapozva: minél nagyobb a különbség, annál nagyobb a domborulat.

Így született meg a …

Slight Curve – A Slight Curve kiemeli a derekat, kihangsúlyozva a csípőt. Ha általában a farmer megfelelő a combodon és csípőben, de derékban szűk, akkor a problémára a Slight Curve fazon a megoldás.

Demi Curve – A Demi Curve követi az alakot, és egyben finomítja is. Ha a farmerok általában derékban jók, de nem követik az alakot, akkor a Demi Curve fazon ajánlott.

Bold Curve – A Bold Curve körülöleli a derekat anélkül, hogy a farmer bevágna vagy elállna a deréktól. Ha a farmer jó a combodon és csípődön, de eláll derékban, akkor a Bold Cuvre lesz az igazi.

A Levi’s Curve ID már kapható a boltokban a világ minden táján. Az üzletekben szakképzett munkatársak segítik a vásárlókat. Méretvétel után már meg is kapjuk a hozzánk illő farmert.

Az eu.levi.com interaktív digitális próbafülkéje is a rendelkezésére áll azoknak, akik meg akarják találni a tökéletesen passzoló farmert, akik böngészni akarnak a fotógalériában, ahol igazi nők mutatják be a terméket, és akik többet akarnak tudni a tökéletes farmer tudományáról.

Fotó: Levi’s

Kapcsolódó cikkek:

Címkék: farmerek formádra szabva! szuper

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty