2011.03.07.@ 14.03

Napi kedvenc: Zita, 31 – Városi stílus Usánkában

Zita téli szettjének központi eleme a puha, fehér szőrmés usánka, ami remekül áll neki és idén télen igazán sikkes kiegészítőnek számított. A farmer, a lapos talpú, magas szárú csizma és barna télikabát pedig hétköznapi harmóniát sugároz. Ez az összeállítás remek példa arra, amikor egy markáns kiegészítő könnyedén feldob egy egyszerű, kényelmes összeállítást.

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ruhák:

Kabát: Zara

Nadrág: Orsay

Usánka: Terranova

Csizma: Zara

Táska: ajándék volt

Sál: Heavy Tools

Hogyan jellemeznéd a stílusodat?

Elsősorban a kényelmes, ugyanakkor csinos darabokat kedvelem, olykor megbolondítva egy-egy izgalmasabb kiegészítővel. Télen jellemzően kicsit sportosabban, lezserebben öltözködöm, nyáron pedig inkább nőiesebb a stílusom.

Hol vásárolsz legtöbbször, online szoktál?

A legtöbb ruhám talán a H&M, Pull&Bear és az Orsay-ból van, de a Zara-t is kedvelem, ezt a kabátot például ott szereztem és elég jól bevált darab. De nem ragaszkodom a márkákhoz, ha valami megtetszik, lehet teljesen no name, akkor is megveszem, mert inkább az számít, hogy jól álljon az adott ruhadarab.

Mennyire követed az aktuális divatot?

Nem megyek a tömegek után, bár természetesen én is észlelem, mi történik körülöttem, mégis inkább a saját stílusomat igyekszem követni. Vannak olyan trendek, amikkel én is azonosulok, ezek szépen lassan beépülnek a ruhatáramba, és ha nagyon tetszenek, akkor is maradnak, ha már esetleg nem számít trendinek.

Mik a kedvenc ruhadarabjaid?

Ez általában évszakfüggő, de ami szinte mindig nagy kedvencem, az a farmer, azt télen-nyáron imádom. Idén, a hideg időben ez a fehér usánka is a szívemhez nőtt, nagyon jó meleg és szerintem izgalmasan néz ki, de azért remélem, hogy most már nem kell sokáig hordanom!

Kapcsolódó cikkek:

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty