2011.03.23.@ 16.03

“Lúzernek érzem magam” – döbbenetes szavak a sikeres színésznőtől!

Bár sokak szerint mindene megvan, amiről a legtöbb ember álmodni sem mer, a sorozatsztár mégis úgy érzi, egyik legnagyobb álmáról kell lemondania.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kate Walsh szinte mindent megkap, amiről talán te is nap mint nap álmodozol: sikeres a munkájában – forgatásokra, interjúkra és fotózásokra jár, emellett a magánéletében Neil Andrea mellett is nagyon boldog. Ám úgy érzi, egyik legnagyobb álmáról mégis le kell mondania.

A Grace klinika és a Doktor Addison sztárja ugyanis 43 éves, és még nem született gyermeke. Pedig egy nemrég készült interjúban elmondta, hogy szívesen élne teljesen hétköznapi életet – akár egy nagy családban, több csemetével is.

„Lúzernek érzem magam, amiért nincsenek gyerekeim, pedig nagyon szeretnék anyuka lenni – mondta, majd hozzátette – azt hittem, férjhez megyek, és lesz három vagy négy gyermekem.”

A házasság meg is adatott neki: 2007 szeptemberében ment hozzá Alex Young filmes szakemberhez, de már a következő évben elváltak. A gyerekvállalásról pedig könnyen lehet, hogy Kate már lekésett, bár az örökbefogadás lehetősége még mindig nyitva áll számára.

Fotó: profimedia.hu

További sztárhírek:
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty