2011.03.31.@ 14.03

Napi kedvenc: Tamara, 35 – Basic Couture

Tamara az egyik sikeres új generációs divattervező itthon, természetesen az általa kreált ruhákban állt a fényképezőgépünk elé is. Stílusa könnyed, vagány és nagyon friss. A fényes, szürke leggingszhez remekül passzol az apró szegecsekkel borított púderrózsaszín ruha, amit a fekete bőrdzseki és a feltűnő arany tornacipő varázsol igazán egyedivé.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ruhák:

Ruha, leggingsz és öv: saját tervezésű, Tamara Barnoff

Bőrdzseki: Second-hand

Cipő: Converse

Szíves bross: LoveBug Vintage

Hogyan jellemeznéd a stílusodat?

Cipő és ruhatervezőként dolgozom, talán épp ezért már van egy elég jól kialakult stílusom, ami nem csak tervezéskor, de a hétköznapi viseleteimnél is dominál. Szeretem az élénk színeket és a merész szabásokat, ugyanakkor a kényelmes, könnyű és hordható darabokat, amik kifejezik az aktuális hangulatomat is.

Hol vásárolsz legtöbbször, online szoktál?

Legtöbbször a saját ruháimat viselem. Ez igencsak praktikus megoldás, hiszen főleg olyan dolgokat tervezek, amiket magam is szívesen viselnék. De persze máshonnan is vannak ruháim, turkálóba is járok például, tehát bármi belefér, nyitott vagyok ezügyben.

Mennyire követed az aktuális divatot?

Én szinte mindig a saját fejem után megyek, nem mondom, hogy nem érdekelnek az aktuális trendek, de nekem a saját egyéniségem kibontakoztatása fontosabb. Szeretek egészen új dolgokat létrehozni és viselni, ha pedig valamiből épp trend lesz, azt sem bánom.

Mik a kedvenc ruhadarabjaid?

A leggingsz az, amit szinte minden nap hordok, nagyjából minden színben és anyagban van már. De sokat hordok ruhákat, derékövekkel, vagy nadrágot is, ez is hangulat- és évszakfüggő, hogy éppen mit hordok legtöbbször.

Kapcsolódó cikkek:

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty