2011.04.20.@ 13.04

Camaïeu, a francia stílusóriás megérkezett!

Párizs, Milánó és Madrid után a világ egyik vezető divatmárkája, a francia Camaïeu végre megérkezett Magyarországra.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Igazi örömhír ez a magyar lányok, nők és a divatrajongók számára, hiszen a Camaïeu maga a francia életérzés, sziporkázóan nőies, szellemes és életvidám. A francia stílus ezentúl már mindenki számára könnyedén elérhető a Camaïeu jóvoltából. Budapesten és két vidéki nagyvárosban, összesen nyolc üzletben, első kézből juthatunk hozzá a legújabb francia trenddarabokhoz.

Párizs, macaron, Eiffel-torony, sanzonok és oly sok minden más köthető a franciákhoz, de ami különösképp, az a stílusérzék és a divat!

A Camaïeu kollekciói a sziporkázó, nyitott és életvidám nőknek készülnek. A szezonális trenddarabok mellett a ruhakollekció részét képezik a közkedvelt alapmodellek is, melyeket az élet minden pillanatában természetesen nőies és szexis nőknek terveztek. A Camaïeu szellemisége kifejeződik a színekben, az anyagokban, a szabásvonalakban, és a folyamatosan megújuló választékban is. A Camaïeu tervezőinek, stylistjainak, valamint a Camaïeu-kollekcióért felelős többi szakember tudásának köszönhetően minden héten 100 teljesen új, csodás modell érkezik, melyeket igencsak kedvező áron kínálnak üzleteikben.

Nyolc Camaïeu üzlettel találkozhatunk hazánkban, ebből hat üzlet Budapesten, kettő pedig vidéki nagyvárosokban, Győrben és Nyíregyházán várja a vásárlókat.
A francia divat a Camaïeu tolmácsolásában mindenki gardróbjának nélkülözhetetlen része, egyszerűen elvarázsolja viselőjét.

A Camaïeu, a francia női ruhamárka már 1984 óta jelen van Franciaországban és Európában, alapítása óta az egyik legjelentősebb női divatmárkává nőtte ki magát.

Napjainkban bolthálózatát világszerte 950 üzlet alkotja, az anyaországában több mint 500 üzlet található. Már 17 országban jelen van, köztük például Olaszországban, Spanyolországban, Csehországban, Belgiumban, Romániában, Oroszországban, Egyesült Arab Emírségekben, Kuvaitban.

Kapcsolódó cikkek:

 
 

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty