2011.04.21.@ 14.04

Napi kedvenc: Vica, 26 – Romantikus bűbáj

Vica stílusa igazán sikkes és elbűvölő, a most nagyon is aktuális virágos hangulat jól megfigyelhető az egész szettjében. A barna színek romantikus harmóniája is remekül áll neki, így ez egy igazi vidám, tavaszi összeállítás lett.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ruhák:

Kalap: Six

Virág a kalapon: saját készítés

Ruha: Zara

Napszemüveg: Horvátországból

Táska: Firenzéből

Csizma: Boszniából

Hogyan jellemeznéd a stílusodat?

Alapvetően a bájos, nőies vonal áll közel hozzám. Szeretem a virágmintás, kicsit romantikus hangulatú ruhákat, kiegészítőket, a természetes színeket és a natúr összhatást. Most a legtöbb ruhám barna, ez az aktuális kedvenc színem, de ez látszik is, azt hiszem.

Hol vásárolsz legtöbbször, online szoktál?

Ami megtetszik, azt megveszem, nem számít, hogy van márkás-e, sőt, sokszor a kis üzletekben, vagy külföldi piacokon nagyon jó dolgokra lehet bukkanni. Online még nem vásároltam, de szeretnék.

Mennyire követed az aktuális divatot?

Érdekelnek az aktuális trendek, a virágmintával például nagyon jól tudok azonosulni. De más elemeket is vegyítek az öltözködésemben, szeretem a kicsit egyedibb kiegészítőket is, amik saját stílussal bírnak, és nem feltétlenül számítanak trendinek.

Mik a kedvenc ruhadarabjaid?

Nagyon szeretem a virágos, lenge, kis tavaszi ruhákat szűk derékövvel, a sapkákat, nyakláncokat. Néha saját készítésű dolgokkal dobok fel egy egyszerűbb darabot, mint most a sapkámat ezzel a virággal.

Kapcsolódó cikkek:

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty