2011.05.03.@ 14.05

Napi kedvenc: Szilvi, 25

Szilvi egy ruhaboltban eladó, szereti, ha kikérik a véleményét a vásárlók. Ő inkább kiegészítőkkel szereti feldobni az öltözékét, a tavasz trendi színeiben pompázó nyakláncát rögtön ki is szúrtam.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ruhák:

Farmer: Mötivi

Saru: Deichmann

Nyaklánc: H&M

Hogyan szeretsz öltözködni a hétköznapokon?

Az egyszerű és kényelmes ruhák híve vagyok. Most is egy sima fekete póló van rajtam, kényelmes farmerral, így érzem magamat a legjobban.

Van olyan kedvenc tavaszi alapdarabod, ami nem hiányozhat a gardróbodból?

Sarumániás vagyok. Amint  elég meleg van már ahhoz, hogy harisnya nélkül ki lehessen menni az utcára, azonnal sarura váltok. Kényelmes és divatos, és minden ruhához lehet választani megfelelő darabot. Szeretem, ha kicsit feltünő, ha van rajta egy kis dísz, például csillogó kövek.

Milyen kiegészítőket szoktál vásárolni?

Nem szeretem, ha a felsőn van valamilyen minta, inkább egyszínű pólókat szoktam venni, amiket hosszú nyakláncokkal dobok fel. A nyakláncokban szeretem az élénk színeket, sokfélét tartok otthon, ezeket a hangulatom szerint váltogatom.

Sminkben az erősebb vagy a natúr változatot szereted?

A hétköznapokon szempillaspirált és pirosítót használok, valamint körömlakkokkal szoktam feldobni a külsőmet. Most például a piros minden árnyalata tetszik, a pinkestől egészen a mélybordóig. Mindenhez passzol és szerintem a legnőiesebb szín.

Kapcsolódó cikkek:

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty