2011.05.06.@ 07.05

Már elmúlt 60, mégis álomnő maradt a Bond-lány! Elképesztő fotók!

A színésznőről készült fotókat látva egy emberként sóhajtott fel a Cosmo.hu szerkesztősége: szeretnénk mi is így kinézni 60 évesen!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jó néhány év, sőt, évtized eltelt már az 1973-as Élni és halni hagyni című James Bond mozi óta, ám úgy tűnik, Jane Seymour felett valahogy lassabban telik az idő: a színésznő 60 évesen is gyönyörű és ellenállhatatlan!

A kétszeres Golden Globe-díjas sztárt legutóbb ezen a héten látták Londonban, ahol kifogástalan szerelésben, üdén és fiatalosan igyekezett egy vacsorára. Az egykori Bond-lány egyébként Malibuban él 15 éves ikerfiaival, Johnny-val és Krisszel, James Keach színész-rendező feleségeként.

Jane az elmúlt években sem hagyta abba színészi munkáját: játszott többek közt a Miss Marple – Az alibi című tévéfilmben, valamint a Castle, a Smallwille, a Különleges Ügyosztály és az Így jártam anyátokkal című sorozatokban.

Emellett modellkedik, és két könyvet is írt, melyek egyike, az Among Angels arról szól, hogy az angyalok életünk bármely szakaszában felbukkanhatnak és segíthetik mindennapjainkat, küzdelmeinket.

Fotó: profimedia.hu

További sztárhírek:

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty