2011.06.03.@ 09.06

Másold le Kate Hudson szexi frizuráját!

A Szerelem kölcsönbe című film sztárjának lassan védjegyévé vált a szexi, lágy, hullámos frizura. Ha te is ilyen séróval szeretnél hódítani a nyáron, nincs más dolgod, mint követni a Cosmo.hu tanácsait, hogy pikk-pakk igazi sellőlánnyá változz.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ehhez a frizurához elengedhetetlen az egészséges, frissen mosott haj. Használj mélyen hidratáló sampont és balzsamot, hogy minél jobban csillogjanak a fürtjeid. Ha a hajad száraz és fénytelen, kényeztesd tápláló pakolással, hagyd hatni 10 percig, majd öblítsd le.

Törülközőszáraz hajon oszlass el göndörítő habot a tincseid egész hosszán és a fejtetődön. Ne spórolj a habbal, és ne félj attól, hogy összekócolod a hajad, hisz az a cél, hogy minél természetesebb esésű legyen a frizurád.

A körülbelül két centi átmérőjű tincseidet tekerd fel az ujjadra, majd hajtűvel rögzítsd a kis csigákat a fejtetődön. Ha feltűzted az egész sörényed, akkor hajszárítóval fújj rá meleg (nem forró) levegőt körülbelül öt percig, majd hagyd kihűlni a hajszálakat.

Bontsd ki a már hullámos hajad, dőlj előre és alulról szárítsd meg teljesen. Hogy tényleg ne egy kócbohóc nézzen vissza rád a tükörből, az ujjaiddal segíts egy kicsit szétválasztani a hullámokat, miközben a hajszárítód használod.

Végezetül oszlass el ápoló olajat vagy waxot a hajszálak végén, hogy a frizud ne csak rockosan vadnak, hanem egészségtől kicsattanónak is tűnjön. Ha netalán este vörös szőnyeges megjelenésed van, akkor hajsütővassal átmehetsz még egyszer a fejtetőn lévő tincseiden. A kész hajkoronát csillogó fényt adó hajlakkal vékonyan fixáld, így megőrizheted annak természetes tartását.

Fotó: profimedia.hu 

Hajazz a sztárokra!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty