2011.06.06.@ 00.06

Szabadulj meg a törülközőtől! (x)

Ahogy melegszik az idő, úgy áll egyre kevesebb ruhadarab a rendelkezésünkre a hiányosságok, vagy épp a feleslegek elfedésére. Előbb-utóbb pedig bekövetkezik az igazság pillanata, mikor a vízparton kell megmutatnunk magunkat. Most még dönthetünk: idén is egy hatalmas strandtörülköző mögé rejtjük el magunkat, vagy néhány egyszerű lépéssel akár mi is olyan tökéletessé formáljuk idomainkat, mint Dammak Jázmin.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Első lépés

Mi más is lehetne, mint a mozgás. Bízhatunk mindenféle csodában, de kár lenne tagadni: a változáshoz változtatni kell. Persze nem kell rögtön gyökeresen felrúgni mindent. Sőt, ha nem vagyunk a végletekig kitartók, elszántak és nem áll a hátunk mögött mindennap egy személyi tréner, az ilyenfajta életmódváltások inkább kudarcra, mint sikerre vannak ítélve. Ellenben már sok aprósággal is sokat tehetünk azért, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Lift helyett lépcsőzzünk, válasszuk mindig a távolabbi busz- vagy villamosmegállót, sétáljunk még egy kört a kutyával, próbáljunk akár csak 5-10 percig úgy szaladgálni a játszótéren, mint a gyerekünk – ilyen „extra lehetőségeket” mindenki könnyen találhat a hétköznapokban. Mindezt persze fokozhatjuk aktívabb mozgással is: kirándulás, power walking, kocogás, futás, torna – mindegy, mit választunk a fő, hogy élvezzük, amit csinálunk.  

Második lépés

Bizony nem mindegy, hogy mindezt miben tesszük meg. Megfelelő lábbeli híján a legegyszerűbb mozgás is inkább szenvedést, mint örömet okoz. Szerencsére ma már nemcsak olyan cipőt választhatunk, ami kényelmes, hanem olyat is, ami mindemellett fokozza a mozgás hatékonyságát. Például a Reebok EasyTone cipőket és papucsokat a mindennapi tevékenységekhez, sétáláshoz fejlesztették ki – a két légkamrájában áramló levegő párnázott lépéseket, ugyanakkor kisfokú instabilitást is kelt, ezáltal erősíti lépésről lépésre a legfontosabb far- és lábizmokat akár egy hétköznapi bevásárlás során is.

Ha az aktívabb mozgás hívei vagyunk, Dammak Jázminhoz hasonlóan választhatjuk a Reebok TrainTone cipőt is. „Szabadidőmben szeretek sportos ruhákat, farmert hordani, amihez tökéletesen illenek a Reebok EasyTone cipők,de az edzőteremben szeretem a maximumot kihozni magamból, és ebben a TrainTone cipők sokat segítenek. A szokásos gyakorlataim közben ezek a cipők még jobban megdolgoztatják a legfontosabb far- és lábizmaimat, így segítenek, hogy az edzéseimet a legnagyobb hatékonysággal végezzem.” – árulta el tökéletes alakjának egyik titkát a népszerű modell.

Természetesen a futás szerelmesei sem maradnak Reebok lábbeli nélkül. A Reebok RunTone cipők futáshoz kialakított 5 légkamrájában mozgó levegő a homokban futás érzetét kelti, így a futás közben megdolgoztatott láb és farizmokat még nagyobb erőkifejtésre ösztönzi, hogy ezáltal még hamarabb elérhessük az áhított formás feneket és lábakat.

Érd el te is hatékonyabban a célodat, és felejtsd el derekadra tekert strandtörülközőt!

A 2011 tavaszi/nyári kollekciót keresd a www.easytone.hu oldalon.

A hozzád legközelebb eső üzletek listáját pedig itt találod.

 

Címkék: szabadulj törülközőtől!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty