2011.06.07.@ 16.06

14 évesen vetkőzhet új filmjében a gyönyörű gyereksztár!

Könnyen lehet, hogy a világ már nem gyermekként, hanem fiatal színésznőként kezeli, a gyönyörű kislány új filmjének szerelmi jelenete kiveri majd a biztosítékot!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Bár még csak 14 éves, Hailee Steinfeld máris igazi világsztár: Oscar-díjra jelölték A félszemű című moziban nyújtott alakításáért, ezután pedig – mint arról a Cosmo.hu is beszámolt – a Miu Miu arca lett.

Talán nem is csoda, ha a filmkészítők ezek után nem gyereksztárként, hanem színésznőként tekintenek rá, így első meztelen jelentére sem kell már sokat várni. A kis Hailee ugyanis aláírt az új Rómeó és Júlia mozi női főszerepére, ahol egy brit lap információi szerint a szerelmi jelenetben minden ruhájától megszabadul majd.

Rómeó és Júlia állítólag a kamerák előtt vetkőztetik majd le egymást, majd a fiú gyengéden az ágyra fekteti szerelmét, ahol egymáséi lesznek. A Cosmo.hu szerint ez a film nem kis megütközést vált majd ki (főleg a prűd amerikaiak körében…) – még akkor is, ha a kamera nem sokat mutatna a főszereplők meztelenségéből, illetve ha testdublőrt kapnának.

Fotó: profimedia.hu
 
 
 

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty