2011.06.09.@ 16.06

Rá sem ismersz: így néz ki súlyos betegsége után a sztár!

A szőke híresség szépen összeszedte magát, friss fotóit látva biztosan neked is tátva marad a szád!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mischa Barton végre régi önmaga! Az ismert színésznőt a napokban kapták lencsevégre, amikor egy londoni partira igyekezett – szerény, mégis mutatós sminkben, elegáns fekete-fehér ruhában és látványosan lefogyva.

Bár az egyik brit napilap nem mulasztotta el a Batman mozikból ismert kétarcú Jokerhez hasonlítani a sztár ruháját, illetve Mischa súlyvesztését is csak ennek tulajdonítani, a Cosmo.hu ezzel nem ért egyet. Szerintünk a színésznő szépen összeszedte magát, amire legjobb bizonyíték a mosolya.

Pedig az elmúlt hónapok során nem sokszor volt oka a nevetésre: 2009 júliusában mi is megírtuk, hogy Mischa pszichiátriára került. Egyesek szerint régóta testképzavarral és étkezési problémákkal küzdött, mások szerint pedig az sem kizárt, hogy öngyilkosságot is megkísérelt.

Ezután hosszú ideig csak azért hallhattunk róla, mert vagy előnytelennél előnytelenebb ruhákat húzott egyre terebélyesedő alakjára, vagy narancsbőrét villantotta meg a fotósok előtt. Most viszont úgy tűnik, élete ismét egyenesbe jön: a legismertebb internetes mozi-adatbázis szerint három filmjének utómunkálatai, két filmjének pedig az előkészületei zajlanak éppen. Hajrá, Mischa!

Fotó: profimedia.hu
 
További sztárhírek:
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty