2011.06.28.@ 16.06

Jen egyre vagányabb: ebbe is belement!

Angelina Jolie szája valószínűleg tátva maradt a csodálkozástól, amikor meghallotta, legutóbb mit vállalt be Jen.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vagy az új szerelem van ilyen hatással Jennifer Anistonra, vagy most rájött, hogy nem kell mindenkinek megfelelnie, ezért végre meri a maga útját járni, mindenesetre nem lehet nem észrevenni, mennyire megváltozott a színésznő.

Nemrég mindenki új frizurájáról beszélt, ami a rossz nyelvek szerint öregíti, mások viszont még mindig nem tértek magukhoz a sokkból, hogy Jen mert változtatni. Most viszont még egy ennél is meredekebb dologra szánta el magát: tetoválást csináltatott!

A 42 éves színésznő jobb lába belső oldalára tetováltatta egy általa imádott kis pasi – nem új barátja, Justin Theroux, hanem a múlt hónapban elhunyt, imádott kutyusa, Norman nevét. „A férfiak jönnek-mennek, de egyikkel sem lehet olyan kapcsolatod, mint egy kutyával. De sajnos nem élnek olyan hosszú ideig, amennyit érdemelnének” – mondta Jen.

Már csak az a kérdés, mit szól Angelina az általa többször unalmasnak titulált Jen átalakulásához? A Cosmo.hu szerint még mindig azzal van elfoglalva, hogy végre be tudja csukni a száját, ami a döbbenettől maradt tátva.

Fotó: profimedia.hu
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty