2011.06.29.@ 10.06

Eljegyezték a gyönyörű sztárt!

A szép színésznő alig 3 hónapnyi randizás után mondott igent énekes szerelmének.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hollywoodban olykor a szokásosnál gyorsabban és szenvedélyesebben működnek a dolgok, ám úgy tűnik, Nikki Reed és énekes szerelme, Paul McDonald még az ottani átlagnál is sietősebbre vették a figurát. A két sztár ugyanis néhány hónapnyi, vagy inkább néhány hétnyi randizás után jegyezte el egymást.

A Twilight mozikból ismert színésznő és az American Idol tehetségkutató 26 éves felfedezettje márciusban találkoztak, amit azonnal randizás és mindent elsöprő szerelem követett.

Nikki biztos abban, hogy párja az igazi számára, ezért nem habozott igent mondani Paulnak – 30 000 dollár értékűre becsült platina és gyémánt eljegyzési gyűrűjét először az MTV Mowie Awards díjkiosztó gáláján mutatta meg mindenkinek.

A pár románcát egyébként a 23 éves színésznő másik szerelme, a Twilight-filmekben partnerét alakító Kellan Lutz is örömmel szemléli. „Sosem láttam még Nikkit ilyen boldognak – mondta egy rádióműsorban, majd hozzátette – jó látni ilyen őszinte boldogságot vagy házasságot, különösen Hollywoodban. 

Fotó: profimedia.hu
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty