2011.07.08.@ 09.07

Így legyél trendi a nyári esküvőkön!

Ha nyár, akkor esküvők, ha esküvők, akkor „mit vegyek fel” dilemma. A választáskor ne hagyd figyelmen kívül, hogy milyen szereped van az ünnepségen. Akad néhány hasznos tippünk, ha ebben a cipőben jársz.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha te vagy az esküvői tanú

Az elsődleges szempont mindig a menyasszonyi ruha fazonja és színe legyen. Tanúként nagy valószínűséggel előre ismered, milyen lesz az alkalmi viselet, így figyelj oda, hogy ne üssön el, de ne is hasonlítson a menyasszony ruhájának színére és fazonjára.

Ha te vagy a koszorúslány

A legjobb, ha közös megegyezés alapján történik a koszorúslányruha vásárlása vagy bérlése. Ha ez mégsem sikerülne, azért tartsd szem előtt, hogy ez a menyasszony napja lesz, így próbálj egy nagyot nyelni, és teljesíteni az ő kívánságát, hacsak nem nagyon elrugaszkodott az ötlete. Mindenre van megoldás, esetleg ha nagyon nem jönne be az ő választása, egyezzetek meg, hogy a templomi ceremónia után átöltözhess egy általad választott darabba.

Ha az egyik vendég vagy

Két lehetőség áll fenn: vagy ismered a menyasszony ruháját, és akkor illendő ahhoz igazítani a választott darabot, vagy pedig nem ismered, és kedvedre válogathatsz az idei trendi ruhák közül.

Nadrág vagy szoknya?

Nincs szabály arra vonatkozóan, hogy nem mehetsz nadrágban, mégis bevált szokás, hogy a nők ruhát vesznek fel, hisz ez mindig nőiesebb, elegánsabb. Ha szimplán vendégként érkezel, és nincs különösebb szereped az esküvőn, nyugodtan légy bátor, és válassz egy divatos nadrágot. Az idei nyár bővelkedik elegáns darabokban, ami tökéletes viselet egy ilyen alakalomra.

Ami a ruha színeit illeti

Van egy-két íratlan szabály erre vonatkozóan – illemből ne vegyél fel például fekete vagy piros ruhát. Az előbbi a gyász színe, az utóbbi pedig túl kirívó, de ami még nagyobb gond, hogy a menyecskeruhával azonos színű. Lehet élénk színű is a ruha, most találhatsz menő darabokat az üzletek polcain.

Cosmo-tipp: Ami lényeges, hogy soha ne hagyd a ruha megvásárlását az utolsó pillanatra, ugyanis Murphy törvénye szerint „aki keres, az nem talál”. Nézelődj már hetekkel előtte, böngéssz a neten, így akár, ha nem is tudod megvenni, megvarrathatod vagy megrendelheted a kiválasztottat darabot. Úgyszintén figyelj oda, hogy ne legyen a ruha túl mini vagy nagyon mély dekoltázsú!

Csevegj tovább a témában a vadiúj Cosmo Fórumban!

Fotó: Carlos Miele, Carolina Herrera, Nina Ricci, Chanel

Kapcsolódó cikkek:

Így hódíts nyáron farmerben!

A varázslatos Ezeregyéjszaka trendje

 

Címkék: esküvőkön! legyél nyári trendi

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty