2011.07.27.@ 09.07

Légy igazi önbizalombomba a pasid előtt!

Pocak, lenőtt haj, bőrhibák vagy az a fránya narancsbőr. Ezek lennének azok a dolgok, amik miatt nem tudsz felszabadultan viselkedni a barátod előtt, mondván csak ezeket lehet észrevenni rajtad? Pedig a pasik korántsem látják azt, amit te, inkább a szépségedben gyönyörködnek – érthető módon.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

1. Narancsbőr

Szerinted: a legádázabb ősi ellenség, az elpusztíthatatlan akadálya annak, hogy végre felszabadultan rohangászhass meztelenül a lakásban vagy szexi bikiniben a vízparton. A pasid illedelmesen „nem vesz tudomást” a dologról, ám valójában minden alkalomkor titkos expedíción vesz részt a narancsvidék feltérképezésében.

A pasid szerint: egy jó nő az jó nő, nem pedig egy bombázó, akinek narancsbőre van. Hiszed vagy sem, a férfiak nem csinálnak nagy ügyet a hátsó fertályad cellulitmennyiségéből, inkább a női popsi alakja és formája az, ami igazán izgatja őket.

„Örülök, hogy egy igaz nővel van dolgom, nem pedig egy kislánnyal, akinek babapopsija van. Így nem kelti azt az érzést bennem, hogy óvnom kell minden bajtól, és bármikor kárt tehetek benne. Egy vadító JLo sokkal szexibb.” Peti, 23

2. Pluszkilók

Szerinted: az elmúlt stresszes időszaknak köszönhetően sikerült pár kilót felszedned magadra. A pasid anno az ötcsillagos alakodba szeretett bele először, most pedig úgy érzed magad, mint egy hordócska. A barátod így kiábrándul belőled, sarkon fordul, és elhagy egy Gisselle Bündchenért.

A pasid szerint: kezdjük az aranyszabállyal: a férfiak igenis azokat a nőket szeretik, akiken van mit fogni. Ha nem nyugszol bele ebbe a válaszba, és továbbra is a „hogyan fogyjunk le expressz sebesség alatt?” kaliberű könyveket lapozgatod, íme egy jó hír: 2-3 kiló plusz-mínuszt a pasik észre sem vesznek! Öt kilónál viszont már felütik a fejüket arra, vajon mi változott.

„Imádom a barátnőmet úgy, ahogy van. Alapjában véve vékony testalkatú, ám tavaly télen valahogy felszedett pár kilót, ami még gyönyörűbbé varázsolta. Az arca szebb lett, a popsijával és a kis pocijával pedig nem tudok betelni. Mindig mondja, hogy le akar fogyni, ám szerintem most a legformásabb, ráadásul szó szerint majd kicsattan az egészségtől.” Zoltán, 27

3. Bőrhibák

Szerinted: tele vagy anyajegyekkel, karikásak a szemeid, a hasadon ott villog egy műtét utáni heg, nyáron előbújnak a szeplőid. Úgy érzed magad, mint Quasimodo, aki fél megmutatni minden porcikáját. A férfiak igenis a makulátlan, hiba nélküli porcelánbőrért vannak oda, így mindig igyekszel egy tégely alapozót felkenni magadra, ha találkoztok.

A pasid szerint: a tökéletesség unalmas, elvégre mindenki valami különlegesre, egyedi szépségre vágyik, nem igaz? A részeddé vált minden kis pötty és heg a testeden, a barátod pedig teljesen odavan érted, ez nem véletlen. A szeplőt egyenesen szexinek tartják, a kisebb anyajegyeket pedig jóformán észre sem veszik. Szóval vállald a természetességed, és le a festékkel!

„A barátnőm igazi Lindsay Lohan típus. A napfénnyel együtt kibújnak a kis szeplőcskéi is, amiket nagyon édesnek és szexinek találok. Nem tudom megfogalmazni, miért, de nagyon felizgatnak. Olyan, mintha egy vadóc lánnyal hemperegnék a szénakazalban.” Gergő, 24

4. Kesze-kusza haj

Szerinted: az utóbbi időszakban úgy el voltál havazva a munkahelyeden, hogy még egy fél órára se tudtál bemenni a fodrászhoz egy szimpla beszárításra és utánfestésre. A hajad sehogy sem áll, a lenövésed borzalmas, úgyhogy inkább kalapban és kendőben álcázod magad, nehogy észrevegye a barátod a szörnyű látványt.

A pasid szerint: a másfél centinél kisebb lenövést is nagyítóval keresnék, főleg, ha az eredeti hajszíned hasonlít a festék árnyalatához. A tökéletesen beszárított frizkód formája pedig abszolút hidegen hagyja őket, sőt, többségük a lófarokba felkötött hajat találja szexinek, mert ilyenkor szabadon hagyod a nyakad, ami nagyon izgató látvány. Viszont a hajszálak ápolatlanságát már ők is kiszúrják, úgyhogy ha fodrászhoz nem is tudsz elmenni, de mindig használj mélyen hidratáló pakolást.

„Hogy mikor tartom a legszebbnek a barátnőm haját? Közvetlenül akkor, amikor kijön a zuhanyzó alól, friss, finom illatú a haja, amibe imádok beletúrni. Amikor nem használ semmilyen kenceficét, és nem lő be minden egyes hajszálat, hanem engedi, hogy a napsugarak és a szellő szárítsák meg a tincseit.” Isti, 28

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

A nyár nélkülözhetetlen sminkcuccai

Virágok, hajcsatok és kendők: a nyári frizurád legtrendibb kiegészítői

 

Címkék: előtt igazi légy önbizalombomba pasid!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty